Συνεπήρε το κοινό ο θρύλος της κρητικής μουσικής Ψαραντώνης
Πολιτισμός

Συνεπήρε το κοινό ο θρύλος της κρητικής μουσικής Ψαραντώνης

Συνεπήρε και ενθουσίασε τους θεατές με την επιβλητική παρουσία του στη σκηνή ο Ψαραντώνης, ο θρύλος της κρητικής μουσικής, στη συναυλία που έδωσε στο Αμαλίειο Θέατρο, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2014.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαος Πέππας.

Για άλλη μια φορά, ο Ψαραντώνης με την αισθαντική και συγκινητική, τρυφερή και ερωτική ερμηνεία του, αλλά και με τον μοναδικό τρόπο που εκείνος ξέρει, ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους που χόρεψαν και τραγούδησαν υπό τους ήχους της κρητικής λύρας, αποθεώνοντας τον καλλιτέχνη με το παρατεταμένο, θερμό και γεμάτο αγάπη χειροκρότημά τους.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται σήμερα με τη συναυλία «80΄ς -90΄ς Party» από την Πωλίνα, τη Σοφία Αρβανίτη και τη Μπέσσυ Αργυράκη.

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, φοιτητές και ανέργους. Επίσης, βάσει κοινωνικών κριτηρίων συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά αδύναμους πολίτες του Δήμου.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 2038000 του Δήμου Αμαρουσίου και στο 11876.

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores
  • Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens
  • Σε stand στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ), Μαρούσι
  • Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.
  • Μέσω της ιστοσελίδας www.viva.gr με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876

Χορηγοί επικοινωνίας: Realfm97.8, Realnews, Hit-Channel.com, in2life.gr, independent.gr, Media Soup, tralala.gr, Μέντα 88fm, mindradio.gr, e-orfeas,gr, musicity.gr, gossip-tv.gr, Rocking.gr, TheToc.

Χορηγός διοργάνωσης: Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας
Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρεία Action Εστί.

Πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες, επίσης, στον διαδικτυακό τόπο www.festivalamarousiou.gr και στο facebook.com/festivalamarousiou.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet