Ταινίες με ελεύθερη είσοδο απόλαυσε το κοινό στον Κιν/γράφο «Μ. Φωτόπουλος»
Πολιτισμός

Ταινίες με ελεύθερη είσοδο απόλαυσε το κοινό στον Κιν/γράφο «Μ. Φωτόπουλος»

Μία βραδιά στον θερινό δημοτικό κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος» με ελεύθερη είσοδο για όλους τους φίλους του κινηματογράφου προσέφερε ο Δήμος Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Πατούλη, λίγο πριν ολοκληρωθεί η φετινή, η ένατη κατά σειρά, σεζόν.

Θεατές όλων των ηλικιών από νωρίς γέμισαν ασφυκτικά τον χώρο του Κινηματογράφου δημιουργώντας αδιαχώρητο. Η βραδιά περιελάμβανε την προβολή δύο ταινιών, την παραγωγή κινουμένων σχεδίων «Το Μαγικό Σπίτι» και την εναλλακτική κωμωδία «Ο Αξέχαστος Μήνας».

Με την ευκαιρία της βραδιάς ελευθέρας εισόδου, ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε το κινηματογραφόφιλο κοινό που και αυτό το καλοκαίρι στήριξε με την παρουσία του το πρόγραμμα προβολών του φιλόξενου δημοτικού κινηματογράφου της πόλης. Επιβεβαίωσε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «τη βούληση της δημοτικής Αρχής να προσφέρει σε όλους τους πολίτες τη δυνατότητα να απολαύσουν κινηματογραφικές βραδιές στον “Μίμης Φωτόπουλος” με χαμηλό εισιτήριο 5 ευρώ, σταθερά επί σειρά ετών, έχοντας απορροφήσει τις αυξήσεις του ΦΠΑ, και με 3 ευρώ για τις ευπαθείς κατηγορίες του πληθυσμού».

Ο κ. Πατούλης, ευχαρίστησε, επίσης, τους υπεύθυνους του Κινηματογράφου για την καλή συνεργασία και που με τις επιλογές τους σε ταινίες α΄ προβολής και άλλες αξιόλογες παραγωγές, κρατούν σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα της ψυχαγωγίας στον «Μίμης Φωτόπουλος».

Κάνοντας έναν απολογισμό της εννιάχρονης διαδρομής του, την οποία ο Δήμος χαρακτηρίζει επιτυχημένη, αναφέρεται ότι «ο Δημοτικός κινηματογράφος Αμαρουσίου χρόνο με τον χρόνο βελτιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών του και αντιστοίχως ανάλογα χρόνο με τον χρόνο αυξάνεται η εμπιστοσύνη του κοινού».

Ξεκινώντας το καλοκαίρι του 2007 με 8.600 εισιτήρια, μέσα στα χρόνια αυτά καταγράφηκε, σύμφωνα με τον Δήμο, αύξηση 130% φτάνοντας φέτος έως αυτή τη στιγμή να έχει κόψει 19.500 εισιτήρια. Για το 2015 στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονταν 34 ταινίες αποκλειστικά 1ης προβολής. Όλα αυτά τα χρόνια εξασφαλίστηκαν χορηγίες που κάλυψαν πλήρως τις λειτουργικές ανάγκες του κινηματογράφου χωρίς να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου.

Ο δημοτικός κινηματογράφος της πόλης θα συνεχίσει να συντροφεύει τα βράδια μας, καιρού επιτρέποντος, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου και έπειτα θα ανανεώσει το ραντεβού του για του χρόνου το καλοκαίρι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet