Την έκθεση των Τμημάτων Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας του Δήμου Αμαρουσίου επισκέφθηκε ο Θ. Αμπατζόγλου
Πολιτισμός

Την έκθεση των Τμημάτων Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας του Δήμου Αμαρουσίου επισκέφθηκε ο Θ. Αμπατζόγλου

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη «Σπύρος Λούης», την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, και ειδικότερα στην έκθεση «Η φωτογραφία ως μέσο έκφρασης», των Τμημάτων Δημιουργικής και Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας που διοργανώνονται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.

Ο δήμαρχος περιηγήθηκε στην έκθεση παρουσία του προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα και του προέδρου της Φωτογραφικής Λέσχης Αμαρουσίου – f531 Θωμά Πατσέα.

Ο κ. Αμπατζόγλου επαίνεσε την αξιοθαύμαστη δουλειά των συμμετεχόντων μαθητών των καλλιτεχνικών εργαστηρίων, ενώ απευθυνόμενος στον πρόεδρο και τα μέλη της Λέσχης, εξήρε την επαγγελματική προσέγγιση των έργων τους και την πολυποίκιλη θεματολογία τους. Επιπλέον, τόνισε ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου, στο πλαίσιο ανάδειξης κάθε μορφής τέχνης στην πόλη μας και την υποστήριξη της συμμετοχής  των πολιτών της για καλλιτεχνική έκφραση, επενδύει διαρκώς σε πολιτιστικές δομές και υπηρεσίες».

Ο πρόεδρος της Λέσχης ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους, και τους παρέδωσε τιμητικά το λεύκωμα των εκθεμάτων της έκθεσης για το 2023.

Παρόντες στην επίσκεψη ήταν, επίσης, η σύμβουλος του δημάρχου επί θεμάτων πολιτισμού Άννα Βαγιωνά, ο πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Ζαπαντιώτης και η πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αμαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» Βούλα Βανδώρου. Επίσης, από την πλευρά του Δ.Σ. Φωτογραφικής Λέσχης Αμαρουσίου, παρευρέθηκαν οι Νικόλαος Αντώνακας και Νικόλαος Ποριάζης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet