«Τρέλανε» το Μαρούσι η Έλενα Παπαρίζου
Πολιτισμός

«Τρέλανε» το Μαρούσι η Έλενα Παπαρίζου

Την αποθέωση γνώρισε από εκατοντάδες θεατές η Έλενα Παπαρίζου στην εντυπωσιακή συναυλία της στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αγαπημένη και δημοφιλής pop star της ελληνικής μουσικής σκηνής, με τη λαμπερή, δυναμική, αυθεντική και μοναδική παρουσία, ξεσήκωσε με την ερμηνεία των μεγάλων της επιτυχιών τους θεατές κάθε ηλικίας, που ως μια μεγάλη παρέα τραγουδούσαν μαζί της σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου έδωσε το «παρών» στο αξέχαστο αυτό πάρτι και απευθυνόμενος μετά το πέρας της συναυλίας στους θεατές σημείωσε: «Το Μαρούσι απέδειξε τη μεγάλη αγάπη του στην Έλενα Παπαρίζου. Η λαμπρή μουσική πορεία με τις αμέτρητες επιτυχίες, τόσο με το έμφυτο ταλέντο της, όσο και με το επικοινωνιακό της χάρισμα, την έχουν κατατάξει σε μια από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες της μουσικής σκηνής. Την ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά της στα καλλιτεχνικά δρώμενα της χώρας μας».

Η Έλενα Παπαρίζου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη φιλοξενία, υπογραμμίζοντας ότι είναι ιδιαίτερη η χαρά που συμμετάσχει για δεύτερη φορά στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, επαινώντας τους υπεύθυνους για την άρτια διοργάνωση και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαο Πέππα.

Το «παρών» έδωσαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Δημήτρης Σμυρνής, Γιάννης Νικολαράκος, Ελένη Λέκκα, Πέτρος Κόνιαρης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Βουρλάκη, Ευτυχία Παρασύρη, Μαρία – Δήμητρα Ρώτα, Χρυσόστομος Σχινάς, Σπύρος Μπόγδανος.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά τους «Σαμαρείτες» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συμβολή τους στη διοργάνωση.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet