Τρεις ταινίες στον Κινηματογράφο «Μ. Φωτόπουλος» 3-6 Σεπτεμβρίου
Πολιτισμός

Τρεις ταινίες στον Κινηματογράφο «Μ. Φωτόπουλος» 3-6 Σεπτεμβρίου

Τρεις ταινίες, «Η Τίνκερμπελ και το Τέρας του Ποτέ», η «Γαλλική Σουίτα» και «Η Οικογένεια Μπελιέ» θα προβάλλονται στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» από την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015.

«Η Τίνκερμπελ και το Τέρας του Ποτέ»«Η Τίνκερμπελ και το Τέρας του Ποτέ»

Ώρα προβολής: 19:30

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης animation ταινίας, παραγωγής 2014 και διάρκειας 76΄ υπογράφει ο Στιβ Λότερ.

Η σκανταλιάρα νεράιδα Φλώρα πιάνει φιλίες με ένα μυστηριώδες πλάσμα, γνωστό ως Τέρας του Ποτέ, οι Επίλεκτοι
Ανιχνευτές, όμως, αποφασίζουν να το αιχμαλωτίσουν πριν καταστρέψει τη χώρα τους. Η Φλώρα πρέπει να αποκτήσει εμπιστοσύνη στο ένστικτο της και να επέμβει, έχοντας στο πλευρό της την Τίνκερμπελ και τις αγαπημένες της φίλες.

Η ταινία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

«Γαλλική Σουίτα»«Γαλλική Σουίτα»

Ώρα προβολής: 21:00

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης αγγλογαλλικής δραματικής ταινίας, παραγωγής 2014 και διάρκειας 107΄ υπογράφει ο Σολ Ντιπ και πρωταγωνιστούν οι Μισέλ Γουίλιαμς, Κριστίν Σκοτ-Τόμας, Ματίας Σένερτς, Σαμ Ράιλι.

Η νεαρή Λουσίλ μένει σε ένα αρχοντικό μαζί με την αυστηρή αστή πεθερά της και περιμένει μάταια τον άντρα της να επιστρέψει από το μέτωπο. Η αναγκαστική φιλοξενία του Γερμανού αξιωματικού Μπρούνο στο σπίτι τους αλλάζει τις ισορροπίες, καθώς η Λουσίλ γοητεύεται από τον νεαρό εισβολέα. Ένας απαγορευμένος έρωτας αρχίζει να γεννιέται την ώρα που η ναζιστική εξουσία είναι έτοιμη να δείξει το απάνθρωπο πρόσωπό της.

«Η Οικογένεια Μπελιέ»«Η Οικογένεια Μπελιέ»

Ώρα προβολής: 23:00

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης γαλλικής κομεντί, παραγωγής 2014 και διάρκειας 106΄, υπογράφει ο Ερίκ Λαρτιγκό και πρωταγωνιστούν οι Καρίν ΒιάρΦρανσουά Νταμιέν, Ερίκ Ελμοσνινό, Λουάν Εμερά.

Σε μια τετραμελή οικογένεια κωφάλαλων η νεαρή Πολά είναι η μόνη που μπορεί να ακούσει και να μιλήσει. Κι ενώ προσπαθεί να διεκπεραιώσει τις καθημερινές υποχρεώσεις της στο σχολείο και τις αγροτικές δουλειές στη φάρμα, ο πατέρας της αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος και ο καθηγητής μουσικής της προτείνει
να συμμετάσχει σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού που θα την οδηγήσει σε σπουδές στο Παρίσι.

Γενικό εισιτήριο: 5 ευρώ.

Μειωμένο εισιτήριο: 3 ευρώ (για ΑμεΑ, ανέργους ΟΑΕΔ, μαθητές, φοιτητές, στρατευμένους).

Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος»: Αγίου Κωνσταντίνου 42, Μαρούσι, πλατεία «Σπύρου Λέκκα», δίπλα στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο», τηλ: 210 6198890.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet