Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Μοναδικές ερμηνείες από τη Δ. Γαλάνη σε μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021: Μοναδικές ερμηνείες από τη Δ. Γαλάνη σε μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου, στο Αίθριο Θέατρο Αμαρουσίου (Λ. Κηφισιάς 219), στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2021, η Δήμητρα Γαλάνη μάγεψε το κοινό με τη μουσική παράσταση «Έρωτα εσύ…».

Ένα αφιέρωμα στο ποιοτικό τραγούδι που κυριάρχησε με την εκφραστική και μεστή φωνή της Δήμητρας Γαλάνη να ερμηνεύει «Τα γαλάζια σου γράμματα», «Ζω», «Τι είναι αυτό που το λένε αγάπη» «Και σ΄αγαπώ», «Να με προσέχεις». Ήταν ορισμένα μόνο από τα υπέροχα τραγούδια που ακούστηκαν στο Αίθριο Θέατρο, συνθέσεις μέσα από την πολύχρονη διαδρομή και την πλούσια δισκογραφία της καλλιτέχνιδος στο ελληνικό πεντάγραμμο.

Στο πλευρό της ήταν δύο ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, η Κατερίνα Πολέμη και ο συνθέτης Ευστάθιος Δράκος, ενώ κοντά της σε μία ειδική συμμετοχή ήταν η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο νεαρός τραγουδοποιός Δημήτρης Κόψης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθηκαν στη συναυλία και απευθυνόμενος στη Δήμητρα Γαλάνη τόνισε: «Ήταν επιθυμία μας το κλείσιμο του φεστιβάλ να γίνει με την υπέροχη  φωνή της δικής σας παρουσίας. Σας παρακολουθούμε πολλά χρόνια, μας έχετε κάνει παρέα άπειρες φορές. Το έργο σας είναι μεγάλο όχι μόνο στον χώρο της μουσικής, αλλά και στη στάση ζωής που έχετε υιοθετήσει και προτρέπετε όλους σε ανεκτίμητες ουσιαστικές ηθικές αξίες». Κατόπιν ενημέρωσε το κοινό για τις υπόλοιπες πολιτιστικές εκδηλώσεις, τις τρείς παραστάσεις του Φεστιβάλ Νεολαίας που ακολουθούν στις 17, 18 και 19 Ιουλίου, καθώς και αυτές που έπονται από το τέλος Αυγούστου και μετά.

Η Δήμητρα Γαλάνη με τη σειρά της εξήρε  το έργο του δημάρχου και της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου που στηρίζει τέτοιου είδους εκδηλώσεις, ενώ προέτρεψε το κοινό να ανακαλύψει αυτές τις ηθικές αξίες που προσφέρουν ουσιαστική δύναμη στον άνθρωπο.

Στην παράσταση, εκτός από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ & υπεύθυνο του Φεστιβάλ, Νίκο Πέππα, τη σύζυγο του δημάρχου Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου, παρόντες ήταν ακόμη ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Σπύρος Σταθούλης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης και Κων/νος Αντωνόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Ιλίου, Γιώργος Φραγκάκης, ο στιχουργός και δημοσιογράφος Άρης Δαβαράκης και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, συνεχίζεται στο Αίθριο Θέατρο της Λ. Κηφισίας (219) με το FESTIVAL ΝΕΟΛΑΙΑΣ ARTΕΜΕΙΣ στις 17, 18 και 19 Ιουλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet