Ως την άκρη του Ονείρου… έφτασαν παιδιά, στο Μαρούσι
Πολιτισμός

Ως την άκρη του Ονείρου… έφτασαν παιδιά, στο Μαρούσι

Την υπέροχη θεατρική παράσταση «Ως την άκρη του Ονείρου» της Κέλλυ Σταμουλάκη παρουσίασε η θεατρική ομάδα «Το Λυχνάρι» του παραρτήματος Πολυδρόσου του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα παρακολούθησαν μαζί με πλήθος από παιδιά και γονείς το έργο, που αποδεικνύει, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου, ότι «αν πιστέψεις στο καλό θα το συναντήσεις», μέσα από ένα παραμύθι με πολύ χιούμορ, τρυφερότητα, περιπέτεια, εκπλήξεις και ανατροπές.

Είναι η ιστορία της μικρής Πετρίνας που με μοναδικές «αποσκευές» μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια και αντιξοότητες, διατηρώντας όμως την αισιοδοξία και την πίστη της, για να συναντήσει τελικά τη φιλία, την αγάπη και την καλοσύνη.

Ο κ. Πατούλης απηύθυνε ένα «μεγάλο μπράβο» στον προϊστάμενο  του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, πατέρα Λάμπρου Ανδρεάκη και την ομάδα του για την πρωτοβουλία τους, που έδωσε την ευκαιρία στα Μαρουσιωτάκια, όπως αναφέρει η ανακοίνωση «μέσα από τον πολιτισμό να λάβουν πολλαπλά και χρήσιμα  μηνύματα, πως μπορεί, δηλαδή, κανείς να αγαπά και να γίνεται σωστότερος άνθρωπος».

Επίσης ευχαρίστησε τους συντελεστές της παράστασης και ειδικότερα τις θεατρολόγους Αικατερίνη Ζαχαράτου και Μαρίνα Βέργου, τη διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Φωτεινή Κοσκόρου-Παλαμίδη για τη μουσική επιμέλεια της παράστασης, τη δασκάλα μοντέρνου χορού Ιωάννα Βουρλή και την ομάδα της και τον σκηνοθέτη Σπύρο Βέργο.

Την παράσταση παρακολούθησαν επίσης οι εφημέριοι  του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου π. Μανώλης και π. Μιχάλης και ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet