Μεταμόρφωση: Με επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας δρόμου «Αρβανίτεια 2022»
Αθλητισμός

Μεταμόρφωση: Με επιτυχία διεξήχθη ο αγώνας δρόμου «Αρβανίτεια 2022»

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η επιτυχία του αγώνα δρόμου «Αρβανίτεια», που διεξήχθη την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή Μεταμόρφωσης.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, από νωρίς το πρωί οι δρόμοι της Μεταμόρφωσης γέμισαν με δρομείς όλων των ηλικιών, ερασιτέχνες και μη, οι οποίοι απόλαυσαν τη διοργάνωση και τη διαδρομή, τιμώντας τη μνήμη του βαλκανιονίκη Κώστα Αρβανίτη, έστειλαν ένα βροντερό μήνυμα ζωής και «ευ αγωνίζεσθαι», ενώ ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Η έναρξη της διοργάνωσης έγινε με τον αγώνα των μικρών μας φίλων, με μαθητές και μαθήτριες δημοτικού, οι οποίοι γέμισαν την πλατεία Μεταμόρφωσης Σωτήρος με την παρουσία τους και τις φωνές τους και απόλαυσαν τον «μίνι» αγώνα τους. Σειρά είχε ο αγώνας για τους μαθητές και τις μαθήτριες γυμνασίου και λυκείου, ενώ ακολούθησε ο κύριος αγώνας των 5χλμ. με τη συμμετοχή περίπου 600 δρομέων. Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με τον αγώνα 200μ. για ΑμεΑ.

Ξεχωριστή νότα στο σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για τη Μεταμόρφωση έδωσαν τα μουσικά σύνολα του Δήμου, με την Ορχήστρα Πνευστών & Κρουστών να συντροφεύει τις προσπάθειες των αθλητών ερμηνεύοντας μουσικά έργα που ταιριάζουν στην περίσταση.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» αξίζει σε όλους τους δεκάδες εθελοντές, τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους του Δήμου Μεταμόρφωσης, την ΕΛΑΣ, τους συλλόγους και όσους στήριξαν αυτήν τη μεγάλη διοργάνωση.

Πέραν των συμμετεχόντων και των νικητών των αγώνων, τιμητική διάκριση για την προσφορά τους έλαβαν:

  • Η Όλγα Βασδέκη από τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης Στράτο Σαράουδα.
  • Ο Γιάννης Κωστάκης (του οποίου το βραβείο λόγω ασθένειας έλαβε ο Παναγιώτης Καδδάς) από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αδάμ Αδαμίδη.
  • Η Μαρία Καρπαθάκη από τον Γιάννη Τζιτζιφα.
  • Ο Κώστας Αρβανίτης (του οποίου το βραβείο παρέλαβε η εγγονή του Κωνσταντίνα Κεφαλά) από τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Καθημερινότητας του Πολίτη Στέλιο Σαριδάκη.
  • Οι Ευαγγελοπούλου Σταματίνα, Κωνσταντάτου Μαριαλένα, Χατζηλουκά Ίρις από την αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Χριστίνα Αντωνοπούλου.

Τα τελικά αποτελέσματα

Παρακολουθήστε τη διοργάνωση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet