Βράβευση ΕΛΤΑ Courier για τη… μεταφορά ανθρωπιστικών μηνυμάτων
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Βράβευση ΕΛΤΑ Courier για τη… μεταφορά ανθρωπιστικών μηνυμάτων

Με κεντρικό μήνυμα «Με σταγόνες αγάπης ανθίζει το δέντρο της ζωής» και με την παρουσία του δημάρχου Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδη Καρπέτα, θρησκευτικών και πολιτειακών παραγόντων, εθελοντών, αλλά και ανθρώπων που στηρίζουν την εθελοντική αιμοδοσία, πραγματοποιήθηκε το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Και φυσικά, η ΕΛΤΑ Courier ήταν εκεί, ως διαχρονικός υποστηρικτής της προσπάθειας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της εταιρείας, Αντώνης Φειδοπιάστης, βρέθηκε στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης, της πόλης του Κωστάκη Μεσογίτη, του πρώτου πολυδωρητή οργάνων σώματος στην Ελλάδα, για να παρακολουθήσει μέρος του συνεδρίου, αλλά και για να παραλάβει την ευχαριστήρια πλακέτα για την έμπρακτη στήριξη που προσφέρει τα τελευταία χρόνια η ΕΛΤΑ Courier στο εθελοντικό κίνημα, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.

Ο κ. Φειδοπιάστης, αφού παρέλαβε την πλακέτα από την πρόεδρο της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΕΝΕΑ), Ευγενίας Βλάχου, πήρε τον λόγο για να ευχαριστήσει για την τιμητική πρόσκληση, αλλά και για να εκφράσει τη δέσμευση της εταιρείας σε αντίστοιχες μελλοντικές δράσεις:

«Στόχος μας, να βρισκόμαστε δίπλα σε όσους χρειάζονται τη βοήθειά μας. Δέσμευσή μας, να μεταφέρουμε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Αποστολή μας,  εσείς», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier.

Tο sυνέδριο πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Αιμοδοτών, Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας «ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΓΙΤΗΣ», σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και την Πανελλήνια Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΕΝΕΑ), υπό την αιγίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet