Έργα σχολικών υποδομών απασχόλησαν Στρ. Σαραούδα και διοίκηση Κτ.Υπ. Α.Ε.
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Έργα σχολικών υποδομών απασχόλησαν Στρ. Σαραούδα και διοίκηση Κτ.Υπ. Α.Ε.

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, επισκέφθηκε την έδρα της εταιρείας Κτηριακές Υποδομές (Κτ.Υπ.) Α.Ε., όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Τίμο Κατσίπο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν και υπηρεσιακοί παράγοντες των δύο φορέων συζητήθηκαν (α) η επικείμενη ολοκλήρωση της κατασκευής του 2ου Λυκείου, (β) η δημιουργία του 10ου Νηπιαγωγείου, μετά την διεκδίκηση και ευόδωση της αναβάθμισής του, από το υπουργείο Παιδείας, σε τετραθέσιο, καθώς και (γ) η συνεργασία του Δήμου Μεταμόρφωσης με την Περιφέρεια Αττικής και τις Κτ.Υπ. για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεταμόρφωσης.

Ο κ. Σαραούδας ενημέρωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους θα είναι έτοιμες οι μελέτες αναβάθμισης πολλών ακόμη σχολείων, πέραν του δύο δημοτικών των οποίων τις μελέτες κατέθεσε. Σχολεία τα οποία έρχονται να προστεθούν στα ήδη ενταγμένα έργα σε Πράσινο Ταμείο και Περιφέρεια Αττικής (ΠΕΠ). Ενώ πρόσθεσε ότι ο τελικός του στόχος είναι η ανάπλαση όλων των σχολείων της Μεταμόρφωσης.

Από την πλευρά του ο κ. Κατσίπος και ο κ. Γιάνναρης αναγνώρισαν την μεγάλη ταχύτητα με την οποία γίνονται όλες οι απαραίτητες διεκδικήσεις για την υλοποίηση αυτών των σημαντικών έργων και δεσμεύτηκαν να συμβάλλουν στην ολοκλήρωσή τους.

Μάλιστα οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν να συναντηθούν σύντομα ξανά, ώστε να δουν μαζί την εξέλιξη των έργων, καταλήγει η διοίκηση του Δήμου Μεταμόρφωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet