Ανακατασκευή και διευθέτηση φρεατίων και σχαρών απορροής ομβρίων στην οδό Ερμού στη Μεταμόρφωση
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ανακατασκευή και διευθέτηση φρεατίων και σχαρών απορροής ομβρίων στην οδό Ερμού στη Μεταμόρφωση

Στo πλαίσιo του έργου «Συντήρηση Δικτύου Απορροής Ομβρίων» Δήμου Μεταμόρφωσης, ανακατασκευάζονται και διευθετούνται τα φρεάτια και οι σχάρες απορροής ομβρίων στην οδό Ερμού, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με το συγκεκριμένο έργο βελτιώνεται αισθητικά το σημείο και επιλύεται το ζήτημα της καθίζησης των προηγούμενων σχαρών, ενώ, σε συνδυασμό με την αντίστοιχη διευθέτηση στην οδό Λυκοβρύσεως και το νέο δίκτυο ομβρίων στην οδό Θεοτοκοπούλου, καθώς και στις γύρω περιοχές, περιορίζεται ο όγκος των υδάτων του ρέματος Δαμάσκου προς την οδό Γκινοσάτη και θωρακίζεται αντιπλημμυρικά η Μεταμόρφωση.

Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι τον χώρο των εργασιών επισκέφθηκε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ο οποίος μετά το πέρας της αυτοψίας, δήλωσε:

«Μετά την οδό Λυκοβρύσεως σύντομα ολοκληρώνεται και η αντίστοιχη διευθέτηση στην οδό Ερμού. Ένα πρόβλημα το οποίο μετά από δεκαετίες βρίσκει σήμερα λύση με την ανακατασκευή των φρεατίων και των σχαρών απορροής. Ενώ έπεται και συνέχεια…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet