Αποκριάτικη γιορτή για τους μικρούς φίλους της Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Αποκριάτικη γιορτή για τους μικρούς φίλους της Μεταμόρφωσης

Μια υπέροχη αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά του Δήμου Μεταμόρφωσης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (23/2) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου.

Ο χώρος γέμισε από νωρίς με χαρούμενα παιδικά πρόσωπα και τους γονείς τους. Το πρόγραμμα της γιορτής, το οποίο είχε σχεδιαστεί από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση, εκτός από τα παραδοσιακά αποκριάτικα και τις δράσεις που αγαπούν τα παιδιά, όπως γαϊτανάκι, κατασκευές αποκριάτικων αξεσουάρ, άφθονο μαλλί της γριάς και μπαλονοκατασκευές, περιελάμβανε και την παράσταση κουκλοθέατρου «Θρασύβουλος, ένας ποντικός με καρδιά από παρμεζάνα», η οποία κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα  μικρών και μεγάλων.

Με το πέρας της παράστασης τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τις κούκλες και τους κουκλοπαίχτες, ενώ η γιορτή συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι ως τις πρώτες μεσημβρινές ώρες.

Χαιρετισμό και ευχές απηύθυναν τόσο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γιάννης Μπάλτας, όσο και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μεταμόρφωσης, Χριστίνα Αντωνοπούλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet