Αύξηση των αστυνομικών περιπολιών στη Μεταμόρφωση ζήτησε ο Σ. Σαραούδας από τον Π. Κολλίντζα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αύξηση των αστυνομικών περιπολιών στη Μεταμόρφωση ζήτησε ο Σ. Σαραούδας από τον Π. Κολλίντζα

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας, Βασίλη Κορκολή, επισκέφθηκε την Τρίτη 7/7 τον διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορειοανατολικής Αττικής, ταξίαρχο, Παναγιώτη Κολλίντζα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, Κωνσταντίνος Τσουμάνης και Θεόδωρος Χαντζόπουλος αντίστοιχα.

Κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν ζητήματα ασφαλείας της περιοχής, ενώ ο δήμαρχος ζήτησε την ενίσχυση του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφαλείας της Μεταμόρφωσης, καθώς και την αύξηση των περιπολιών. Στη συνέχεια ενημέρωσε ότι βρίσκεται σε τελικό στάδιο και η χρήση ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης.

Από την πλευρά του ο ταξίαρχος εξέφρασε τη βούλησή του να ενισχύσει άμεσα τις περιπολίες  και να συνδράμει στην καταπολέμηση της παραβατικότητας και την τόνωση του αισθήματος ασφαλείας με προσεκτικές και συντονισμένες μεικτές αστυνομικές δράσεις, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο συνεργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Δήμο Μεταμόρφωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet