Για αιτήματα της δημοτικής αρχής Μεταμόρφωσης ενημερώθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Για αιτήματα της δημοτικής αρχής Μεταμόρφωσης ενημερώθηκε ο περιφερειάρχης Αττικής

Συνάντηση εργασίας με τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Στράτο Σαραούδα, είχε  ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Θέμα της συζήτησης ήταν οι προσπάθειες ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, καθώς και η πορεία των έργων της Περιφέρειας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, μεταξύ άλλων, στο Αδριάνειο Υδραγωγείο, τον κόμβο Ράλλη, αλλά και στην τοποθέτηση ηχοπετασμάτων στην περιοχή της Νέας Ζωής.

Τα παραπάνω θέματα αποτελούν αιτήματα της δημοτικής αρχής Μεταμόρφωσης και έχουν δρομολογηθεί μια σειρά από παρεμβάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθούν. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας, Α. Καλογερόπουλος από τον οποίο ο περιφερειάρχης ζήτησε να προχωρήσει τις διαδικασίες προκειμένου να υλοποιηθούν τα αναγκαία έργα.

Ο κ. Πατούλης τόνισε την βούληση της Περιφέρειας Αττικής να στηρίξει τη Μεταμόρφωση, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες οι οποίες γίνονται και ήδη άρχισαν να αποδίδουν. «Κάθε έργο που ενισχύει την ασφάλεια των πολιτών και έχει περιβαλλοντικά οφέλη είναι προτεραιότητα και έχει την αμέριστη στήριξή μας», υπογράμμισε ο περιφερειάρχης και πρόσθεσε:

«Με τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Στρ. Σαραούδα είχαμε μία εποικοδομητική συνάντηση εργασίας στην οποία διαπίστωσα με χαρά να έχει σημειωθεί ικανοποιητική πρόοδος στο επίπεδο ωρίμανσης των διαδικασιών για την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων».

Από την πλευρά του ο κ. Σαραούδας ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη  για την ανταπόκριση και την στήριξη του έργου που πραγματοποιείται στη Μεταμόρφωση, ενώ τον ενημέρωσε ότι το φθινόπωρο ολοκληρώνεται η κατασκευή του 2ου Λυκείου και τον προσκάλεσε στα εγκαίνιά του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet