Για τα θέματα του 1ου ΓΕ.Λ. Μεταμόρφωσης ενημερώθηκε ο Στρ. Σαραούδας στο Σχολικό Συμβούλιο
Κοινωνία

Για τα θέματα του 1ου ΓΕ.Λ. Μεταμόρφωσης ενημερώθηκε ο Στρ. Σαραούδας στο Σχολικό Συμβούλιο

Παρουσία του δημάρχου Μεταμόρφωσης Στράτου Σαραούδα, της αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού Χριστίνα Αντωνοπούλου και του αντιπροέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπή Στέλιου Σαριδάκη, πραγματοποιήθηκε χθες (30/12) το Σχολικό Συμβούλιο του 1ου Γενικού Λυκείου Μεταμόρφωσης.

Κατά τη διάρκειά του συζητήθηκαν η ενεργειακή αναβάθμιση που ολοκληρώνεται, πρόσθετες ανάγκες της σχολικής μονάδας, καθώς και έκτακτα καθημερινά ζητήματα που προκύπτουν.

Η αναπληρώτρια διευθύντρια του 1ου ΓΕ.Λ. Μεταμόρφωσης Στυλιανή Κεραμιδά ευχαρίστησε τη δημοτική αρχή για την συνεργασία των δύο πλευρών, που αποτελεί βασική προϋπόθεση για να δρομολογηθούν θετικές εξελίξεις, όπως η πρόσφατη ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου και η τοποθέτηση φύλακα μετά το τέλος του σχολικού προγράμματος, ενώ στη συνέχεια παρέθεσε τα θέματα προς συζήτηση, όπως ενδεικτικά τη αναμόρφωση του αύλειου χώρου, την ανακαίνιση/αναδιαμόρφωση εσωτερικών χώρων του σχολείου με έμφαση τη σχολική βιβλιοθήκη και το εργαστήριο πληροφορικής.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Στράτος Σαραούδας, αφού ευχαρίστησε για τα καλά λόγια, παρέθεσε έργα που ήδη έχουν γίνει ή δρομολογούνται να γίνουν, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τα ζητήματα που τέθηκαν και έθεσε προτεραιότητες και χρονοδιαγράμματα για την επίλυση των θεμάτων, τόσο μέσω πόρων του Δήμου, όσο και μέσω διαθέσιμων χρηματοδοτικών προγραμμάτων που έχουν εξασφαλιστεί, με τα οποία αναβαθμίζεται πλήρως το 1ο Λύκειο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet