Δήμαρχος Μεταμόρφωσης: Σκοπός μας είναι να ανακαινιστούν σταδιακά όλα τα σχολεία της πόλης
Κοινωνία

Δήμαρχος Μεταμόρφωσης: Σκοπός μας είναι να ανακαινιστούν σταδιακά όλα τα σχολεία της πόλης

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, επισκέφθηκε τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, σχεδόν το σύνολο των σχολείων του Δήμου και συνομίλησε με τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Ο κ. Σαραούδας δήλωσε σχετικά:

«Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει πολλές παρεμβάσεις και βήματα προόδου (όπως συντηρήσεις, νέα συστήματα ψύξης-θέρμανσης, νέοι υπολογιστές, έργα στα προαύλια και τα σχολικά γήπεδα). Ωστόσο δεν μένουμε εδώ.

»Σκοπός μας είναι να ανακαινιστούν σταδιακά όλα τα σχολεία της πόλης μας, με τις επικείμενες ενεργειακές αναβαθμίσεις των 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικού, του 1ου Γυμνάσιου και του 1ου Λυκείου να έχουν ήδη ενταχθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα και να ανοίγουν τον δρόμο. Ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε την κατασκευή του 2ου Λυκείου, ενός υπερσύγχρονου σχολείου που ολοκληρώνεται πολύ σύντομα. Και φυσικά το υπό διαμόρφωση σκεπαστό (με αερόστατο) γήπεδο εντός του 4ου Δημοτικού Σχολείου.

»Καλή πρόοδο σε όλες και όλους, ιδιαίτερα στα “πρωτάκια”. Με προσοχή και ασφάλεια, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών. Και να θυμούνται ότι η πόρτα του γραφείου μου είναι πάντοτε ανοιχτή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet