Δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Βίντεο από την εκτέλεση του 58χρονου
zoulga.gr
Κοινωνία

Δολοφονία στη Μεταμόρφωση: Βίντεο από την εκτέλεση του 58χρονου

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε στιγμή προς στιγμή την εν ψυχρώ δολοφονία του 58χρονου πρώην πυγμάχου έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση
Το βίντεο, που παρουσίασε το Mega, δείχνει την στιγμή που ο 58χρονος πυγμάχος πέφτει νεκρός από τα πυρά των δύο εκτελεστών του τη νύχτα του Σαββάτου 15/5.

Οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, έφτασαν σχεδόν αμέσως στην οδό Ιφιγενείας 3-5, όπου βρήκαν νεκρό τον 58χρονο άνδρα. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Όπως προκύπτει, tο θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, ενώ το όνομά του εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμών. Ήταν ένα από τα πιο παλιά, και τελευταία γνωστά ονόματα της νύχτας. Ο 58χρονος, με το παρατσούκλι «Κεφάλας», είχε εμπλακεί σε υποθέσεις εκβιασμών από τη δεκαετία του ’80. Οι περιοχές όπου παραδοσιακά «δραστηριοποιείτο» ήταν από τους Αμπελόκηπους μέχρι τις παρυφές των Βορείων Προαστίων της Αττικής.

Αρκετές φορές είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφίες για υποθέσεις εκβιασμών. Είναι χαρακτηριστικό το περιστατικό όπου είχε εμπλακεί τον Σεπτέμβριο του 2007. Τότε ο υπεύθυνος γνωστού μπαρ στο Κεφαλάρι είχε πάει να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο της εθνικής οδού. Όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει, ο λογαριασμός του φάνηκε υπερβολικός και διαπληκτίστηκε με το θύμα της χθεσινοβραδινής ενέδρας, ο οποίος ήταν ο υπεύθυνος του νυχτερινού κέντρου. Το περιστατικό έληξε, αλλά ο λογαριασμός είχε μόλις «ανοίξει».

Την επόμενη μέρα πέντε άτομα πήγαν στο μπαρ στο Κεφαλάρι, έβγαλαν εκτός καταστήματος τον υπεύθυνο και τον ξυλοκόπησαν. Στη συνέχεια τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ΚΑΤ και τον εγκατέλειψαν μπροστά στην είσοδο. Όπως διαπιστώθηκε έφερε τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο, το μάτι, ενώ είχε υποστεί και ρήξη τετρακέφαλου εξαιτίας των χτυπημάτων. Όταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να του πάρουν κατάθεση είχε υποστηρίξει ότι… «χτύπησε μόνος του».

Όπως ήταν φυσικό οι αστυνομικοί δεν τον πίστεψαν και χρησιμοποιώντας το βίντεο από τις κάμερες του καταστήματός του εντόπισαν τους δράστες. Τον Νοέμβριο του ίδιου χρόνου συνέλαβαν το θύμα της χθεσινής εκτέλεσης και ένα ακόμα άτομο. Μάλιστα, αναζητούσαν τρεις ακόμα άντρες που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό. 

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet