Εκδήλωση ενδιαφέροντος για επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Μεταμόρφωση

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης ανακοίνωσε ότι επίκειται επέκταση του δικτύου Φυσικού Αερίου κατά μήκος των οδών Άργους και Ρόδου, και κατά μήκος της οδού Παπανικολή, στο τμήμα μεταξύ των οδών Ιερού Λόχου και Γ. Παπανδρέου.

Ως εκ τούτου ο Δήμος καλεί τους ιδιοκτήτες, κατόχους ακινήτων με πρόσωπο στις οδούς Αρβανίτη, Ανδρέου και Βάρναλη και στο προαναφερόμενο τμήμα της οδού Παπανικολή που επιθυμούν να συνδεθεί το ακίνητό τους με το Δίκτυο, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, υποβάλλοντας σχετική αίτηση στο πρωτόκολλο του Δήμου.

Στην αίτηση πρέπει να αναφέρονται υποχρεωτικά: το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερομένου, η διεύθυνση του ακινήτου και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου, σε συνεργασία με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Α.Ε., σχεδιάζεται η σταδιακή επέκταση του Δικτύου σε όλη την πόλη. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού αυτού, θα διοργανωθεί σύντομα ενημερωτική ημερίδα, ενώ παράλληλα θα προωθείται η επέκταση στις περιοχές που συγκεντρώνονται οι σχετικές προϋποθέσεις από πλευράς αιτήσεων και θερμιδικής δυναμικότητας.

όπως τονίζει ο Δήμος, η εκδήλωση ενδιαφέροντος και η κατάθεση σχετικών αιτήσεων μπορεί και είναι χρήσιμο να γίνεται για οποιαδήποτε περιοχή της πόλης. Η συγκέντρωση επαρκούς αριθμού αιτήσεων σε κάθε περιοχή, θα υποβοηθήσει τον σχεδιασμό ανάπτυξης  του Δικτύου και τη σταδιακή πλήρη κάλυψη της πόλης με Φυσικό Αέριο και πολλαπλά οφέλη, (οικονομικά, περιβαλλοντικά, λειτουργικά κ.τ.λ.), τόσο και για τα επιμέρους νοικοκυριά όσο και για την  κοινωνία συνολικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet