Επίσκεψη Στρ. Σαραούδα-Ζ. Ράπτη στο εμβολιαστικό κέντρο Μεταμόρφωσης
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Επίσκεψη Στρ. Σαραούδα-Ζ. Ράπτη στο εμβολιαστικό κέντρο Μεταμόρφωσης

Με την υφυπουργό Υγείας, Ζωή Ράπτη και την υποδιοικήτρια της 1ης Υ.Πε., Γιαννούλα Νταβώνη, επισκέφθηκε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, το Τοπικό Ιατρείο Μεταμόρφωσης, που ξεκίνησε να λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Τον δήμαρχο συνόδευσαν ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, Πάνος Λουσίδης, καθώς και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιάννης Μπάλτας.

Ο κ. Σαραούδας ευχαρίστησε την κ. Ράπτη για την ανταπόκριση του υπουργείου στην υλοποίηση των διεκδικήσεων, τόσο για τον ορισμό του Τοπικού Ιατρείου σε εμβολιαστικό κέντρο, όσο και για την στελέχωσή του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «ως Δήμος Μεταμόρφωσης ανταποκρινόμαστε σε κάθε ανάγκη του Ιατρείου, όπως για παράδειγμα κάναμε πρόσφατα με τη διαμόρφωσή του, ώστε να πληροί τις προδιαγραφές για εμβολιασμό», ενώ επεσήμανε πως «δεν μένουμε εδώ. Προχωρούμε με τη διαδικασία κατασκευής δύο ακόμη ορόφων. Και συνεχίζουμε να διεκδικούμε το διαχρονικό αίτημα της αναβάθμισης του Τοπικού Ιατρείου σε Κέντρο Υγείας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet