Εφ΄ όλης της ύλης ενημέρωση στη συγκέντρωση της Συμμαχίας Πολιτών στη Ν. Ζωή
Κοινωνία

Εφ΄ όλης της ύλης ενημέρωση στη συγκέντρωση της Συμμαχίας Πολιτών στη Ν. Ζωή

Ενημέρωση εφ΄ όλης της ύλης για τον Δήμο Μεταμόρφωσης, για τη δράση της παράταξης Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση και την πρόταση για την πορεία της πόλης πραγματοποίησε ο επικεφαλής της Βασίλης Καραβάκος σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης, στην περιοχή Ν. Ζωή.

Στην ενημέρωση παραβρέθηκαν κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και συζητήθηκαν και τα τοπικά ζητήματα των γειτονιών.

Διαπιστώθηκε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης, ότι «πρόκειται για γειτονιές σε εγκατάλειψη, αφού δεν έχουν γίνει τα στοιχειώδη». Σύμφωνα με την παράταξη, κάποιος από τους παρευρισκόμενους διατύπωσε: «Είναι τόσο δύσκολο, εδώ και 7 χρόνια, να τοποθετηθούν 100 μ. ηχοπετάσματα στην Εθνική Οδό», αποτυπώνοντας, όπως επισημαίνεται από τη Συμμαχία Πολιτών, «παραστατικά την έλλειψη βούλησης της δημοτικής Αρχής να λύσει ακόμη και απλά προβλήματα».

Ο κ. Βασίλης Καραβάκος αναφέρθηκε στα ζητήματα της γειτονιάς, κυρίως στο κτήμα Δηλαβέρη και την κυκλοφοριακή μελέτη. Ανέδειξε, επίσης, όπως τονίζεται, «την επικίνδυνη για τα συμφέροντα του Δήμου πρόσφατη αγορά μπαζωμένου “οικοπέδου” εντός του κτήματος Δηλαβέρη αντί 300 ευρώ/τ.μ., απόφαση που υπονομεύει την προσπάθεια για συνολική απόκτηση του χώρου από τον Δήμο». «Η απόφαση αυτή είναι σκανδαλώδης. Αυτή η τιμή δεν έχει καμία σχέση με τις τρέχουσες τιμές, κανονικών οικοπέδων, όχι μπαζωμένων. Αποτιμά με τρόπο εξόφθαλμα βλαπτικό για την πόλη την απόπειρα κάποιων να κερδοσκοπήσουν πάνω στα μπαζωμένα» ανέφερε.

Επίσης, ο επικεφαλής της παράταξης ενημέρωσε για τις θέσεις της Συμμαχίας Πολιτών για το πώς πρέπει να διοικηθεί η πόλη στο μέλλον, ποιες είναι οι προτεραιότητες και με ποιο τρόπο θα γίνει αυτό.

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση θα συνεχίσει, όπως ενημερώνει, τις συγκεντρώσεις ενημέρωσης και στις υπόλοιπες γειτονιές της πόλης αμέσως μετά το Πάσχα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet