Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση αποχαιρετά το Γιάννη Ανδρεάδη
Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση/FB
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση αποχαιρετά το Γιάννη Ανδρεάδη

Η Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση αποχαιρετά το μέλος της Γιάννη Ανδρεάδη, ο οποίος απεβίωσε ξαφνικά στις 5 Ιουλίου 2021.

«Ο Γιάννης ήταν ένας άνθρωπος δημιουργικός, παραγωγικός, μαχητής για τις ιδέες του, με άποψη και παρρησία, ποιοτικός και ευγενής. Συναντηθήκαμε στα δημοτικά πράγματα της Μεταμόρφωσης, όπου οι πράξεις μας, εκατέρωθεν, έγιναν η βάση για τη δημιουργία μιας δυνατής πολιτικής και προσωπικής σχέσης» αναφέρει η δημοτική παράταξη και προσθέτει:

«Ήταν άνθρωπος που πάντα αναζητούσε τη βελτίωση, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες της συγκυρίας, άνθρωπος που είχε δοκιμαστεί σκληρά σε διάφορες φάσεις της ζωής του. Είχε δίψα για μάθηση και για προσωπική βελτίωση και γι’ αυτό επεδίωκε να ανοίγει συνεχώς καινούργιους δρόμους στη ζωή. Αυτή η πορεία του τον έφερε δίπλα στη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, στην οποία εντάχθηκε αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές του 2019.

»Η απώλεια του Γιάννη είναι δυσβάσταχτη για την οικογένειά του, για όσους ανθρώπους τον αγάπησαν. Είναι δυσβάσταχτη και για τη Συμμαχία Πολιτών αλλά και για την πόλη της Μεταμόρφωσης, επειδή φεύγει ένας άνθρωπος με την κουλτούρα του ενεργού πολίτη, ένας άνθρωπος με γνώση, με επιχειρήματα, με διάθεση για συμμετοχή και προσφορά.

»Στους δικούς του ανθρώπους εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet