Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης της Αττικής Οδού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης της Αττικής Οδού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό στον κόμβο της Μεταμόρφωσης θα πραγματοποιηθούν το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου έως το πρωί της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοστρώματος, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον κλάδο εισόδου του κόμβου Μεταμόρφωσης (κόμβος 8) της Αττικής Οδού, στην κατεύθυνση κυκλοφορίας από Λαμία προς Αεροδρόμιο, περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης, στις 23 Σεπτεμβρίου 2017, κατά τις ώρες από 23:00 έως τις 8:00 της επομένης.

Κατά την ανωτέρω διακοπή κυκλοφορίας τα οχήματα θα εισέρχονται στην Αττική Οδό από τα διόδια του κόμβου Μεταμόρφωσης με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στη συνέχεια θα εξέρχονται στην έξοδο της Λ. Δημοκρατίας και θα αναστρέφουν επανεισερχόμενα από τα διόδια Δημοκρατίας προς Αεροδρόμιο χωρίς την καταβολή αντιτίμου διοδίων.

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet