Ν. Μπάμπαλος και Στρ. Σαραούδας τα είπαν για το καλό των πολιτών σε Ηράκλειο και Μεταμόρφωση
Κοινωνία

Ν. Μπάμπαλος και Στρ. Σαραούδας τα είπαν για το καλό των πολιτών σε Ηράκλειο και Μεταμόρφωση

Συνάντηση εργασίας, για να εξετάσουν τα ζητήματα που άπτονται της καλής γειτονίας, με γνώμονα πάντα την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, πραγματοποίησαν ο δήμαρχος του τελευταίου, Νίκος Μπάμπαλος, και ο νέος δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, στο δημαρχείο Ηρακλείου.

Στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και πρακτικών, αλλά και η διερεύνηση πεδίων κοινής δράσης σε τομείς όπως η καθαριότητα, η παιδεία, το περιβάλλον, τα αδέσποτα ζώα, το κυκλοφοριακό, η υγεία.

«Με τους γείτονές μας στη Μεταμόρφωση και πρέπει και θέλουμε να έχουμε μια αρμονική και παραγωγική συνεργασία, προκειμένου, όχι μόνο να λύσουμε τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες μας και άπτονται της κοινής μας δράσης, αλλά επιπλέον να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε καλές πρακτικές συνέργειας για να προσφέρουμε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες στους πολίτες, που θα κάνουν την καθημερινότητά τους πιο εύκολη. Χαίρομαι που με τον κ. Σαραούδα έχουμε τον κοινό αυτό στόχο», σχολίασε ο Νίκος Μπάμπαλος.

Από την πλευρά του, ο κ. Στράτος Σαραούδας, αφού επιβεβαίωσε τις άριστες σχέσεις ανάμεσα στους δύο Δήμους, ανέφερε ότι «η σημερινή συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική», προσθέτοντας ότι «το πεδίο συνεργασίας είναι ευρύ και είμαι βέβαιος ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε -και θα κάνουμε- καλύτερη την καθημερινότητα των πολιτών». «Αρκετά τα ανοιχτά ζητήματα, πολλές οι προκλήσεις, αλλά θα τα καταφέρουμε. Σε αυτή την προσπάθεια χαίρομαι που είμαστε συνοδοιπόροι με τον κ. Μπάμπαλο», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

Οι δύο δήμαρχοι συμφώνησαν να επαναλάβουν σύντομα μια νέα συνάντηση και να διατηρήσουν σε τακτική βάση τις επαφές τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet