Οι δράσεις της διοίκησης μετά τον εντοπισμό κρούσματος Covid-19 στον Δήμο Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Οι δράσεις της διοίκησης μετά τον εντοπισμό κρούσματος Covid-19 στον Δήμο Μεταμόρφωσης

Με αφορμή τον εντοπισμό κρούσματος Covid-19 στο κτήριο της διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας Δήμου Μεταμόρφωσης, ο δήμαρχος της πόλης, Στράτος Σαραούδας, κάνει έναν απολογισμό των δράσεων της διοίκησης από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε το γεγονός.

Ειδικότερα, ο κ. Σαραούδας αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Αυτήν την κρίσιμη για την πατρίδα μας συγκυρία, οφείλουμε να δείξουμε υπευθυνότητα, ακολουθώντας τις προληπτικές οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. Να δείξουμε την απαιτούμενη ατομική και συλλογική ευθύνη.

Χωρίς εκπτώσεις αλλά και υπερβολές. Χωρίς πανικό. Όπως κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα γινόταν, η Covid-19 «χτύπησε» και την πόρτα του Δήμου Μεταμόρφωσης με το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο δημοτικό μας κτήριο στην Κορίνθου 21.

Από την πρώτη στιγμή επικοινωνήσαμε με τον ΕΟΔΥ και δεν κάναμε απλά ό,τι προβλέπεται από το πρωτόκολλό του, αλλά προχωρήσαμε ένα βήμα παραπάνω. Αναστείλαμε τη λειτουργία όλων των υπηρεσιών του οικήματος, το απολυμάναμε πλήρως και αιτηθήκαμε να γίνουν τεστ σε όλους τους εργαζομένους. Όσο για το γεύμα το οποίο καθημερινά μοιράζεται σε 91 συμπολίτες μας, αλλά και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, λειτουργούν κανονικά, με απόλυτη ασφάλεια.

Γιατί τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αυτό που μετρά πάνω από όλους και όλα, είναι οι πράξεις. Είναι η ανταπόκρισή μας στις προκλήσεις με υπευθυνότητα και προπαντός ασφάλεια. Για να βγούμε αλώβητοι και προπαντός όλοι μαζί από αυτήν τη δοκιμασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet