Ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Μεταμόρφωσης παραχώρησε η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ A.E.
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Μεταμόρφωσης παραχώρησε η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ A.E.

Η διοίκηση αναφέρει ότι το έργο της δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας Δήμου Μεταμόρφωσης ενισχύεται ιδιαίτερα με την παραχώρηση ενός επιβατικού αυτοκινήτου από γνωστή εταιρεία, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, το αυτοκίνητο παρέλαβε, από την Ντένη Θεοχαράκη, αντιπρόεδρο και αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλο της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ A.E. ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Πάνο Λουσίδη, και στελέχη της δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου.

Μετά το πέρας της παραλαβής, ο κ. Σαραούδας δήλωσε:

Στη Μεταμόρφωση ο αγώνας κάλυψης των αναγκών ευάλωτων οικονομικά οικογενειών είναι καθημερινός και ιδιαίτερα σημαντικός. Είναι υποχρέωσή μας, ως Δήμος και ως άνθρωποι, να είμαστε δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη.

Οι κοινωνικές μας δομές, με τη Βοήθεια  στο Σπίτι, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, την καθημερινή παροχή γεύματος και το Κέντρο Κοινότητας, εξυπηρετούν καθημερινά δεκάδες δικαιούχους συμπολίτες μας, των οποίων ο αριθμός έχει αυξηθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Ένα έργο το οποίο από σήμερα θα είναι πιο εύκολο, χάρη στην παραχώρηση ενός αυτοκινήτου, για το οποίο ευχαριστούμε την κ. Θεοχαράκη και το οποίο από σήμερα κιόλας τίθεται στη διάθεση της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet