Ο Δήμος Μεταμόρφωσης επιχειρεί για αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας
Κοινωνία

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης επιχειρεί για αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κακοκαιρίας

H διεύθυνση Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Μεταμόρφωσης επιχειρεί με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτει αποκλειστικά για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, έχει στηθεί επιχειρησιακό κέντρο στη διεύθυνση, με τηλ. αριθμό επικοινωνίας: 210 2812081, όπου όποιος δημότης αντιμετωπίζει προβλήματα, λόγω υψηλής συγκέντρωσης χιονιού, πάγου, πτώσης κλαδιών, δένδρων, μπορεί να το αναφέρει. 

Γίνεται καθαρισμός χιονιού από οδοσαρωτές -σε πρώτη φάση- σε πεζοδρόμια, πλατείες και στο κεντρικό εμπορικό τρίγωνο, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι η προμήθεια αλατιού σε δημότες που το χρειάζονται, συνεχίζεται κανονικά στο κτήριο της οδού Δεληγιάννη 28, ενώ σύντομα θα αυξηθούν τα σημεία διανομής.  

Τρία οχήματα και ένα φορτηγό ρίχνουν αλάτι σε δρόμους και περιοχές με πρόβλημα. Επίσης συνεχίζεται ο αποχιονισμός με δύο JCB και ένα πιο μικρό τύπου Bobcat για στενά δρομάκια, συμπληρώνει η δημοτική αρχή.

Όλη η δύναμη του τμήματος Πρασίνου επιχειρεί με καλαθοφόρο όχημα και ανοιχτά φορτηγά για την ελευθέρωση δρόμων από πεσμένα κλαδιά, καταλήγει η διοίκηση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet