Παρουσίαση του βιβλίου «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές δωρεά οργάνων – δώρο ζωής» στη Μεταμόρφωση
Βιβλίο-Εικαστικά

Παρουσίαση του βιβλίου «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές δωρεά οργάνων – δώρο ζωής» στη Μεταμόρφωση

Ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης» και οι εκδόσεις «Τόπος», με την αιγίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης, διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη με τίτλο «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές δωρεά οργάνων – δώρο ζωής».

Η παρουσίαση θα γίνει με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων, την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020, 8:00μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου, μπροστά στο δημοτικό κατάστημα Μεταμόρφωσης.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Βασίλης Καραβάκος, εκδότης – δημοσιογράφος, ενώ ομιλητές θα είναι οι Μιχάλης – Θαλής Πουλατζάς, ομότιμος καθηγητής Πανεπιστημίου Ρώμης – τμήμα Κοινωνιολογίας, Αντώνης Χατζησάββας, διαχειριστής της ιστοσελίδας nephron.gr και του περιοδικού «dialysis living», Πέρρος Ραπανάκης, πρόεδρος Συνδέσμου Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος και Μέριμνας Υγείας «Κωστάκης Μεσογίτης».

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Τζούλια Λιακοπούλου, δημοσιογράφος και τη συζήτηση θα κλείσει ο συγγραφέας Δημήτρης Στρατούλης, π. βουλευτής και υπουργός, μεταμοσχευμένος εκ νεφρού δύο φορές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet