Περισσότερη αστυνόμευση κοντά στα σχολεία ζητά από την ΕΛ.ΑΣ. ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Περισσότερη αστυνόμευση κοντά στα σχολεία ζητά από την ΕΛ.ΑΣ. ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης

Συνάντηση με τους τοπικούς διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και της Τροχαίας είχε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Αδαμ Αδαμίδης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας του Δήμου, Βασίλης Κορκολής και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε για την παραβατική συμπεριφορά ατόμων νεαρής ηλικίας, η οποία λαμβάνει χώρα κυρίως σε σχολικά κτήρια της πόλης, παρά τις περιπολίες της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, καθώς και ελέγχων εποπτών του Δήμου.

Αναγνώρισε την άμεση ανταπόκριση της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) σε κάθε περίπτωση κλήσης της, ωστόσο ζήτησε να αυξηθούν οι εποχούμενες περιπολίες εντός των εδαφικών ορίων του Δήμου και ιδιαίτερα στα σημεία όπου παρουσιάζονται οι συγκεκριμένες συμπεριφορές.

Μάλιστα ενημέρωσε ότι θα επικοινωνήσει άμεσα για το συγκεκριμένο ζήτημα και με τη διεύθυνση Αστυνομίας ΒΑ Αττικής, ώστε να ζητήσει τη συνδρομή τους και την ενίσχυση του τοπικού αστυνομικού τμήματος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, συζητήθηκε ακόμη η επέκταση των ελέγχων της Τροχαίας για παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ) στη Μεταμόρφωση, με ιδιαίτερη αναφορά στις παράνομες σταθμεύσεις σε κεντρικούς οδικούς άξονες, όπως η οδός Γ. Παπανδρέου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet