Σταδιακή επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μεταμόρφωσης
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Σταδιακή επαναλειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Μεταμόρφωσης

Η προϊσταμένη του τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Αικατερίνη Λάσδα, ενημερώνει ότι από την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ο Δήμος Μεταμόρφωσης προχωρά στη σταδιακή επαναλειτουργία μέρους των αθλητικών εγκαταστάσεών του.

Ειδικότερα, πρόκειται για:

 1. Το γυμναστήριο «Κ. Αρβανίτης».
 2. Το νέο κλειστό γυμναστήριο.
 3. Το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ Καναπίτσας
 4. Το γήπεδο 5Χ5 στον Προφ. Ηλία.
 5. Το γήπεδο 5Χ5 στα Άσπρα Χώματα.
 6. Το διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης (μόνο αντισφαίριση/τέννις, ωσότου ολοκληρωθεί η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα).
 7. Το ανοικτό γήπεδο στη Μποφίλια.
 8. Το δημοτικό κολυμβητήριο και αίθουσες γυμναστικής.

Όσο για τις κατηγορίες αθλουμένων που μπορούν προς το παρόν να κάνουν χρήση των εγκαταστάσεων αυτές είναι:

 • Αθλητές Σωματείων, Τμημάτων Αμειβομένων Αθλητών (ΤΑΑ) και Ανωνύμων Αθλητικών Εταιριών (ΑΑΕ) ηλικίας 13 ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31/12/2007).
 • Υποψήφιοι για να εισαχθούν είτε με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), είτε κατόπιν προκήρυξης οποιουδήποτε διαγωνισμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
 • Οι προπονητές των παραπάνω αθλουμένων.
 • Διαιτητές ομαδικών αθλημάτων.

Τα προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης

Όσον αφορά τους πολίτες που δεν εντάσσονται σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες θα υπάρξει πρόβλεψη για χρήση των εγκαταστάσεων σε μεταγενέστερη φάση, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμόδιων υπουργείων.

Απαραίτητο οι αθλούμενοι να προσκομίσουν κατά την είσοδο τους στο γήπεδο σχετική ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα ιατρού. Επίσης, με ευθύνη των αθλητών, των προπονητών και των ιατρών των Σωματείων θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα, καθώς και οι οριζόμενες εξειδικευμένες οδηγίες για κάθε είδος προπόνησης.

Όλα τα απαραίτητα έγγραφα (φόρμες ιατρικής βεβαίωσης, οδηγίες κ.λπ.) βρίσκονται συγκεντρωμένα στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«Στη νέα πραγματικότητα και στις νέες συνθήκες απαντάμε με υπευθυνότητα, σεβασμό στους κανόνες και προσοχή για τη διαφύλαξη της υγείας μας», σημειώνει ο Δήμος.

Ακόμη, η δημοτική αρχή υπογραμμίζει ότι με τη συνδρομή της διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας πραγματοποιήθηκε πλήρης προετοιμασία και απολύμανση όλων των χώρων άθλησης, σύμφωνα με τις προληπτικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και των συναρμόδιων φορέων.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις που τίθενται σταδιακά σε επαναλειτουργία μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες στον τηλ. αριθμό 210 2820222.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet