Στη μάχη που δίνεται με τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη συμμετέχει ο Δήμος Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Στη μάχη που δίνεται με τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη συμμετέχει ο Δήμος Μεταμόρφωσης

Στη μάχη για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στη Βαρυμπόμπη συμμετέχει και ο Δήμος Μεταμόρφωσης, με προσωπικό και την υδροφόρα του.

Ο δήμαρχος, Στράτος Σαραούδας, αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που προηγήθηκαν, σημειώνοντας:

«Η χθεσινή ημέρα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Δόθηκε μια πραγματικά μεγάλη μάχη για τον έλεγχο και κατάσβεση μιας πρωτόγνωρης πυρκαγιάς. Μια μάχη που ακόμη δεν τελείωσε. Μια μάχη όπου κάθε βοήθεια ήταν και είναι χρήσιμη. Μια μάχη από όπου δεν θα μπορούσε να λείπει -και δεν λείπει- η Μεταμόρφωση, με προσωπικό και την υδροφόρα του Δήμου. Και πάντοτε σε στενή συνεργασία με την Πυροσβεστική, την ΕΛ.ΑΣ., την Πολιτική Προστασία, την Περιφέρεια Αττικής και τους Δήμους που είναι εκεί.

»Δεν είναι ωστόσο ώρα για πολλά λόγια. Συγχαίρω όλους όσοι αγωνίζονται. Όσους δίνουν για μια ακόμη φορά το “παρών”. Παράλληλα, καλώ όσους νιώθουν την ανάγκη και θέλουν να προσφέρουν στους πληγέντες, να φέρουν νερό, ξηρά τροφή και ζωοτροφή στο δημαρχείο της Μεταμόρφωσης (έως τις 16.00), στην Κοινωνική Υπηρεσία (Κορίνθου 21, έως τις 15.00) και στο Α’ ΚΑΠΗ (Κώστα Βάρναλη 24, από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 20.00 το βράδυ)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet