Στρ. Σαραούδας: Επιδιώκουμε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στρ. Σαραούδας: Επιδιώκουμε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, παρέστη σήμερα, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, στην τελετή αγιασμού, και άρα έναρξη του νέου σχολικού έτους, στο 1ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και στο 1ο Λύκειο Μεταμόρφωσης. Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Σαραούδας ανέφερε στους μαθητές ότι «έχουν κάτι κοινό», αφού τόσο ο ίδιος, όσο και εκείνοι είναι «πρωτάκια», σε Δήμο και σχολικό έτος αντίστοιχα. Παράλληλα, ευχήθηκε «υγεία, δύναμη και όρεξη για μάθηση».

Στη συνέχεια απευθύνθηκε σε εκπαιδευτικούς και γονείς των οποίων, όπως είπε, ο «ρόλος είναι ιδιαίτερα σημαντικός» και στον οποίο ανταποκρίνονται καθώς «τους ενώνει η αγάπη για το παρόν και το μέλλον των παιδιών».

Ο κ. Σαραούδας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ρόλο του Δήμου Μεταμόρφωσης που έκανε «το καλύτερο δυνατό για τη συντήρηση των σχολικών συγκροτημάτων», προσθέτοντας ότι «η πρώτη μου δράση ως δήμαρχος ήταν η επίσκεψη όλων των σχολείων με κλιμάκιο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (ΚΤ.ΥΠ.) και η επισκευή των ευρημάτων».

«Φυσικά τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μέσα από τη συνεργασία. Για αυτό και η νέα δημοτική Αρχή επιδιώκει την επικοινωνία με την εκπαιδευτική κοινότητα και τους συλλόγους γονέων, ώστε όλοι μαζί να εξασφαλίζουμε την άρτια λειτουργία των σχολείων μας. Να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας. Ότι η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή. Καλή χρονιά σε όλες και όλους. Και καλή πρόοδο» επισήμανε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης κλείνοντας τον χαιρετισμό του. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet