Στ. Σαραούδας: Έως και τις 23/10 οι προτάσεις των δημοτικών παρατάξεων Μεταμόρφωσης για το ΣΒΑΚ
Κοινωνία

Στ. Σαραούδας: Έως και τις 23/10 οι προτάσεις των δημοτικών παρατάξεων Μεταμόρφωσης για το ΣΒΑΚ

Προσωπική επιστολή έστειλε ο δήμαρχος Στράτος Σαραούδας στους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων Μεταμόρφωσης, ώστε να καταθέσουν εγγράφως τις προτάσεις τους, έως και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, σχετικά με το τοπικό Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

Ειδικότερα, ο κ. Σαραούδας αναφέρει στην επιστολή του:

Η διαπραγμάτευση για την πρώτη φάση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Μεταμόρφωσης έχει ολοκληρωθεί με την κατάθεση των απόψεων εκατοντάδων πολιτών, επιχειρήσεων και όλων των πολιτιστικών συλλόγων του τόπου μας. Οι απόψεις τους έχουν αξιοποιηθεί στην τελευταία έκδοση του Σχεδίου.

Επ’ ευκαιρία, ωστόσο, της αναβολής της χθεσινής (19/10) συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε -για μια ακόμη φορά- να μας καταθέσετε εγγράφως, μέχρι και την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, τις απόψεις σας, ώστε να δοθούν στους μελετητές και να κάνουμε μαζί μια τελική συζήτηση για την εξάλειψη πιθανών εκκρεμοτήτων του κυκλοφοριακού σχεδίου. Σας αποστέλλουμε το βραχυπρόθεσμο σχέδιο σε PDF.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε δημιουργικά στη διαδικασία ερχόμενοι και οι πέντε αρχηγοί των παρατάξεων στο δημαρχείο, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου και ώρα 11:00, σε συνάντηση με τον μελετητή, προκειμένου να συζητηθούν οι κατατεθειμένες απόψεις σας.

Ήρθε η ώρα να σταθούμε όλοι αντάξιοι των ευθυνών μας απέναντι στους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και απέναντι στη Μεταμόρφωση. Να συνεργαστούμε και να εργαστούμε για το καλό του τόπου μας.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet