Συγχαρητήρια Στρ. Σαραούδα στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές
Κοινωνία

Συγχαρητήρια Στρ. Σαραούδα στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις δίνει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στις σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα στο συγχαρητήριο μήνυμά του ο κ. Στρ. Σαραούδας επισημαίνει:

Τα συγχαρητήριά μου στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων από την Μεταμόρφωση.

Στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειές σας που ήταν δίπλα σας και σας στήριξαν σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή. Διαδρομή που σας οδήγησε στο επόμενο βήμα. Στη φοίτησή σας στο Πανεπιστήμιο, στην απόκτηση γνώσεων, παραστάσεων και την ανάπτυξη δεξιοτήτων. Μια ιδιαίτερα σημαντική περίοδος της ζωής σας την οποία εύχομαι να χαρείτε και αξιοποιήσετε.

Και όσοι δεν πετύχατε τον στόχο σας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, μην απογοητεύεστε. Η σημερινή κοινωνία βρίθει επιτυχημένων πολιτών και επιστημόνων με αντίστοιχη εμπειρία. Αρκεί να δείτε αυτή τη στιγμή όχι ως αποτυχία, αλλά ως πρόκληση για την επόμενη ημέρα. Ως ευκαιρία για την επόμενη επιτυχία σας. Και είμαι βέβαιος ότι με πείσμα, φιλοδοξία και εργατικότητα θα πετύχετε κάθε επόμενο στόχο που θα θέσετε.

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης και εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα σας. Δίπλα σε κάθε προβληματισμό ή ανησυχία σας. Δίπλα σε κάθε φοιτήτρια και φοιτητή. Δίπλα σε όλους εκείνους που θα συνεχίσουν στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet