Συμμαχία Πολιτών: Ανεπαρκής ο Δήμος Μεταμόρφωσης στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας
Κοινωνία

Συμμαχία Πολιτών: Ανεπαρκής ο Δήμος Μεταμόρφωσης στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας

Ότι «η δημοτική αρχή δεν φρόντισε να κάνει τη στοιχειώδη προετοιμασία για την κακοκαιρία “Ελπίς”» τονίζει η παράταξη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση.

Συγκεκριμένα, η παράταξη αναφέρει:

«Η Αττική ζει μια μεγάλη δοκιμασία από τις χιονοπτώσεις λόγω, κυρίως, της αδυναμίας του επιτελικού κράτους να ανταποκριθεί στα καθήκοντά του. Οι πολιτικές εκχώρησης στρατηγικών τομέων του δημόσιου τομέα σε ιδιώτες έχουν τα αποτελέσματα που ζούμε σήμερα. Σε αυτά προστίθεται και η ανεπάρκεια του Δήμου Μεταμόρφωσης. Οι δρόμοι της πόλης θα ανοίξουν όταν λιώσουν τα χιόνια, ενώ ως τότε θα μείνουν παγωμένοι, επειδή δεν φρόντισε ο Δήμος το στοιχειώδες, να μπορούν να προμηθευτούν αλάτι οι πολίτες σε διάφορα σημεία στην πόλη μας.

Για προσπάθειες εκχιονισμού φυσικά ούτε λόγος. Ο Δήμος με ανακοίνωσή του, μετά τη χιονόπτωση, ζητά τη συνεργασία με ιδιώτες που έχουν μηχανήματα έργου, αντί να το έχει κάνει μια εβδομάδα πριν. Ούτε η στοιχειώδης προετοιμασία δεν έχει γίνει. Η περσινή κακοκαιρία “Μήδεια” προσφέρθηκε για να βγουν συμπεράσματα για τις ελλείψεις του Δήμου. Όπως φαίνεται η διοίκηση δεν τα έβγαλε και τα αποτελέσματα είναι άσχημα για την πόλη. Ας αξιοποιηθεί τουλάχιστον η τωρινή κακοκαιρία. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η διοίκηση μπορεί να διδαχθεί, έστω και μετά το “δεύτερο” πάθημα».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet