Συνάντηση εργασίας για την ασφάλεια στη Μεταμόρφωση είχε ο δήμαρχος Στρ. Σαραούδας
Κοινωνία

Συνάντηση εργασίας για την ασφάλεια στη Μεταμόρφωση είχε ο δήμαρχος Στρ. Σαραούδας

Συνάντηση εργασίας για την ασφάλεια στην περιοχή της Μεταμόρφωσης είχε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Στέλιος Σαριδάκης, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη, Αδάμ Αδαμίδης, ο αστυνομικός υποδιευθυντής και διοικητής στο Γ’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, ο αστυνόμος Α’ και διοικητής του τμήματος Ασφαλείας Μεταμόρφωσης, Φώτιος Μοσχάκης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας, Βασίλης Κορκολής, καθώς και εκπρόσωποι της ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης στη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τα ζητήματα που τους απασχόλησαν, είναι τα πρώτα συμπεράσματα από τις περιπολίες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και την έναρξη της φύλαξης από ιδιωτική εταιρεία, με έμφαση σε περιοχές με αυξημένη παραβατικότητα.

Στη συνέχεια εξετάστηκαν τρόποι περαιτέρω αύξησης των περιπολιών, αλλά και ενδυνάμωσης της συνεργασίας της αστυνομίας με την ιδιωτική εταιρεία και φυσικά της συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ με τον Δήμο, καταλήγει η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet