Μεταμόρφωση: Συνάντηση Σ. Σαριδάκη με Λ. Κεφαλογιάννη για την ενίσχυση του προγράμματος ανακύκλωσης
Κοινωνία

Μεταμόρφωση: Συνάντηση Σ. Σαριδάκη με Λ. Κεφαλογιάννη για την ενίσχυση του προγράμματος ανακύκλωσης

Με την αντιπεριφερειάρχη του Βόρειου Τομέα Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη, είχε σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου συνάντηση ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Μεταμόρφωσης, Στέλιος Σαριδάκης. Θέμα της σύσκεψης ήταν η ενίσχυση του προγράμματος ανακύκλωσης της Περιφέρειας Αττικής και η συμμετοχή όλων των Δήμων. 

Ιδιαίτερη αναφορά υπήρξε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών «THE GREEN CITY» της Περιφέρειας Αττικής και του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ). Ένα πρόγραμμα στο οποίο η Μεταμόρφωση είναι ένας από τους πρώτους Δήμους που συμμετέχει. Μάλιστα ο κ. Σαριδάκης, αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια Αττικής και την κ. Κεφαλογιάννη για τη στήριξή της, ενημέρωσε ότι ο Δήμος έχει καταθέσει αίτημα χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ) για δύο ακόμη κινητά πράσινα σημεία.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για χαμένο χρόνο και ότι «όλοι μαζί θα μπορέσουμε να βάλουμε στη ζωή των πολιτών την ανακύκλωση». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet