Συνεχίζεται η λειτουργία της Σχολής Γονέων Δήμου Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Συνεχίζεται η λειτουργία της Σχολής Γονέων Δήμου Μεταμόρφωσης

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Μεταμόρφωσης σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, στο πλαίσιο της ψυχολογικής υποστήριξης παιδιών, εφήβων και οικογένειας, συνεχίζει την υλοποίηση του προγράμματος «Σχολή Γονέων».

Ο σκοπός του προγράμματος είναι η ενδυνάμωση του γονεϊκού ρόλου, η ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των παιδιών, η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων, η στήριξη του οικογενειακού δεσμού και η διαφύλαξη της ψυχικής υγείας. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γονείς παιδιών προσχολικής, σχολικής ηλικίας και εφηβείας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, περιλαμβάνει οκτώ συναντήσεις και θα γίνεται δύο φορές το μήνα, ημέρα Πέμπτη (ανά δεκαπενθήμερο) από τις 10.00 τις 11.30 π.μ., στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου (Πλαστήρα και Γκινοσάτη). Η ημερομηνία έναρξης είναι 21/3/2019 και η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται έως τις 15/3/2019.

Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι 25 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να συμπληρώσουν μία αίτηση συμμετοχής την οποία μπορούν να αποστείλουν:

  • Ηλεκτρονικά στο email ([email protected]) ή
  • Στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στην Κορίνθου 21 από τις 9.00 έως 14.00.

Για περαιτέρω πληροφορίες απευθυνθείτε στην ψυχολόγο Αφροδίτη Χαριτωνίδου, στο τηλέφωνο 210 2831133, στην οδό Κορίνθου 21, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 12.00 έως 15.00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet