Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν τα ΚΑΠΗ Μεταμόρφωσης

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας στα ΚΑΠΗ της Μεταμόρφωσης, παρουσία του δημάρχου Μεταμόρφωσης, Στράτου Σαραούδα, και του αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Παναγιώτη Λουσίδη.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν μέλη της δημοτικής αρχής, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των λοιπών παρατάξεων καθώς και εργαζόμενοι των δομών της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας.

Ο δήμαρχος εξήρε τον ρόλο των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων, ως πυλώνες της κοινωνικής πολιτικής για τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας. Επίσης αναφέρθηκε στη συνεισφορά των εργαζομένων για την αποφυγή του απομονωτισμού και την προώθηση της κοινωνικής δράσης και προσφοράς των μελών των ΚΑΠΗ, τα οποία πρέπει να παραμείνουν ενεργά, αυτόνομα και ισότιμα άτομα της τοπικής κοινωνίας, μέσα από σειρά πολιτιστικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.   

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Σαραούδας έκανε αναφορά σε μια σειρά από δράσεις που θα υλοποιηθούν στα ΚΑΠΗ του Δήμου Μεταμόρφωσης στο αμέσως επόμενο διάστημα και επανέλαβε ότι ο Δήμος βρίσκεται κοντά στα μέλη, προσπαθώντας να ανταποκριθεί στα αιτήματά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet