Συμμαχία Πολιτών: Ακυρώστε τη φωτογραφική διαδικασία κ. Καρπέτα
Ποιότητα Ζωής

Συμμαχία Πολιτών: Ακυρώστε τη φωτογραφική διαδικασία κ. Καρπέτα

«Φωτογραφική» χαρακτηρίζει τη δημοπρασία που προκήρυξε ο Δήμος Μεταμόρφωσης για την αγορά ακινήτου για τη διαχείριση απορριμμάτων η παράταξη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση.

Η παράταξη καλεί τη διοίκηση του δημάρχου Μιλτιάδη Καρπέτα να ακυρώσει τη διαδικασία, όπως τονίζεται στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Φωτογραφικός διαγωνισμός: Μόνο ένας – ο γνωστός – προσήλθε στη «δημοπρασία»!

Όπως ακριβώς το αναμέναμε, όπως ακριβώς το περιγράψαμε: Η «δημοπρασία» για την αγορά ενός οικοπέδου είναι παράσταση για έναν ρόλο. Οι φωτογραφικοί όροι της ιδιαιτέρως επιμελημένης διακήρυξης το μόνο που δεν έγραφαν ήταν το όνομα του προσφέροντος… Γι΄ αυτό προσφύγαμε στην κοινωνία, ενημερώνοντας για το τι πάει να γίνει σε βάρος του δημοτικού ταμείου, γι΄ αυτό προσφύγαμε στα αρμόδια ελεγκτικά διοικητικά όργανα (χωρίς αυταπάτες), χαρακτηρίζοντας τη δημοπρασία φωτογραφική.

Το αποτέλεσμα μας δικαιώνει: Ένας μόνο, όλως «τυχαίως», εμφανίστηκε: Ο πωλητής του οικοπέδου αρχικής απόπειρας της απευθείας αγοράς, ο οποίος μας το πουλούσε στην απίστευτη τιμή του 1.930.000 ευρώ, στην οποία πρόθυμα η δημοτική Αρχή Καρπέτα ήθελε να αγοράσει!

Η εξέλιξη είναι αναμενόμενη: Η απόπειρα αγοράς αυτού του οικοπέδου, με όποιο τρόπο και αν γίνει τελικά, θα αποτελέσει ισόβιο στίγμα για όσους τη στήριξαν ή τη στηρίξουν. Και καλά ο κ. Καρπέτας… Μετά τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές θα αποχωρήσει από την πόλη. Οι υπόλοιποι της δημοτικής Αρχής που στηρίζουν είτε ενεργά είτε παθητικά διά της ψήφου τους τι θα κάνουν; Πώς θα απολογηθούν στους συμπολίτες τους;

Κυρίες και κύριοι της δημοτικής Αρχής, μόνο ένας δρόμος υπάρχει: Αυτός της ακύρωσης κάθε σχετικής διαδικασίας και του κλεισίματος της απροκάλυπτης αυτής ιστορίας. Για να σώσετε, στοιχειωδώς, τα προσχήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet