Σ. Νάνος: Να αποκτήσει η Μεταμόρφωση περισσότερους ελεύθερους χώρους
Ποιότητα Ζωής

Σ. Νάνος: Να αποκτήσει η Μεταμόρφωση περισσότερους ελεύθερους χώρους

Ότι πρέπει να αποκτήσει η Μεταμόρφωση περισσότερους ελεύθερους χώρους τονίζει ο επικεφαλής της παράταξη Πολιτεία Πολιτών, Σάββας Νάνος, η παράταξη του οποίου υπερψήφισε, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης, την αγορά του κτήματος Κουτσουμπέλη.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Νάνος σημειώνει:

Η Δημοτική Κίνηση Μεταμόρφωσης Πολιτεία Πολιτών υπερψήφισε την αγορά του κτήματος Κουτσουμπέλη.

Το συγκεκριμένο κτήμα μπορεί να γίνει ένας πόλος Πολιτισμού και Τέχνης και να παραδοθεί για χρήση στους πολίτες της Μεταμόρφωσης.

Η τιμή αγοράς είναι ανάλογη και σε λογικό πλαίσιο λόγω της τοποθεσίας του κτήματος, της έκτασης που καταλαμβάνει και της υπεραξίας που θα δημιουργήσει αν αξιοποιηθεί σωστά.

Όλοι οι ελεύθεροι χώροι θα πρέπει να αγοραστούν με έναν χρονικό προγραμματισμό και ανάλογα με τη θέση και το κομβικό σημείο που βρίσκονται έτσι ώστε η Μεταμόρφωση να αποκτήσει επιτέλους υποδομές μιας σύγχρονης πόλης.

Αντιδικίες και προστριβές δεν είναι αποδεκτές και δεν έχουν καμιά χρησιμότητα για τους πολίτες.

Καλούμε τη διοίκηση του Δήμου εν όψει της κατάθεσης του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού, να εντάξει και άλλες τέτοιες αγορές ελεύθερων χώρων έτσι ώστε σε βάθος τετραετίας να αποκτήσει η Μεταμόρφωση όσο το δυνατόν περισσότερους ελεύθερους χώρους.

Το κτήμα Δηλαβέρη είναι κομβικής σημασίας για το μέλλον της πόλης μας και με διαπαραταξιακή συνεννόηση θα πρέπει να συμφωνήσουμε τον τρόπο απόκτησής του.

Οι πολίτες περιμένουν από όλους μας περισσότερα. Γι΄ αυτό μόνο λειτουργώντας στην πράξη όχι ως εγώ αλλά ως εμείς, μπορούμε να ικανοποιήσουμε το αίτημά τους για μια Μεταμόρφωση σύγχρονη, καινοτόμο και πάνω απ’ όλα ανθρώπινη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet