Γ. Δελής: Θα είμαστε αρωγοί, αλλά θα ασκούμε και κριτική στη νέα δημοτική Αρχή
Πολιτική

Γ. Δελής: Θα είμαστε αρωγοί, αλλά θα ασκούμε και κριτική στη νέα δημοτική Αρχή

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου στον Δήμο Μεταμόρφωσης, ο επικεφαλής της παράταξης Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη, Γιάννης Δελής, επισημαίνει ότι η παράταξή του «θα είναι αρωγός σε κάθε θετική προσπάθεια της νέας δημοτικής Αρχής και θα ασκεί κριτική και θα καταθέτει απόψεις και προτάσεις για οτιδήποτε αρνητικό».

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

Σε λιγότερο από έναν μήνα ορκίζεται ο νέος δήμαρχος της Μεταμόρφωσης και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο όπως το αποφάσισε ο λαός της πόλης μας.

Δεν είναι ώρα για κριτική θετική η αρνητική για την απερχόμενη δημοτική Αρχή γιατί τα προβλήματα είναι πολλά και ιδιαίτερα με κορυφαίο τη χρηστή διοίκηση γιατί, σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο της απλής αναλογικής που έγιναν οι εκλογές, με τα υπέρ και τα κατά αυτά του νόμου, που δίνει τη δυνατότητα συνεργασιών και πολλών απόψεων, αλλά τη μη σωστή διαχείριση του Δήμου από τον δήμαρχο και την παράταξη λόγω έλλειψης πλειοψηφίας.

Οπότε καλείται να αντιμετωπίσει μερικά καυτά θέματα όπως του Λόφου Νέμεσις (Δηλαβέρη), του κτήματος Κουτσουμπέλη, του 2ου Λυκείου, των τροφείων των παιδικών σταθμών, του mall, του προγράμματος για τα αδέσποτα ζώα, την αποκομιδή των απορριμάτων και τη σωστή διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών στην πηγή τους, της αποχέτευσης στην περιοχή της Καναπίτσας, της αύξησης των αθλητικών χώρων και των προγραμμάτων μαζικού αθλητισμού.

Η Μεταμόρφωση Πράσινη πόλη είχε κάνει σύνθημα της και το εφάρμοσε λέγοντας «Όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη μας» συνεργαζόμενοι με την Πολιτεία Πολιτών. Έχουμε προτάσεις που δίνουν λύσεις και έχουμε τα άτομα που μπορούν να προσφέρουν εθελοντικά τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους. Με την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα είμαστε αρωγοί σε κάθε θετική προσπάθεια της νέας δημοτικής Αρχής και θα ασκούμε κριτική και θα καταθέτουμε απόψεις και προτάσεις για οτιδήποτε αρνητικό. Εύχομαι προσωπικά και όλα τα στελέχη της παράταξης μας καλή θητεία στον δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet