Επικαιροποίηση κανονισμού λειτουργίας Δ.Σ. Μεταμόρφωσης ζητά η παράταξη Πολιτεία Πολιτών
Πολιτική

Επικαιροποίηση κανονισμού λειτουργίας Δ.Σ. Μεταμόρφωσης ζητά η παράταξη Πολιτεία Πολιτών

Η δημοτική κίνηση Πολιτεία Πολιτών ζήτησε από την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης την επικαιροποίηση του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του συνδυασμού.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η Πολιτεία Πολιτών σημειώνει:

Tο προαναφερόμενο αίτημα εκφράστηκε για να μπει μία τάξη στις συνεδριάσεις, έτσι ώστε όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην ξαναζήσουμε απαράδεκτες εικόνες που μας εκθέτουν όλους στα μάτια των πολιτών.

Από την πρώτη ημέρα που βρεθήκαμε στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου προσπαθήσαμε να λειτουργήσουμε θεσμικά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ένα παράδειγμα μόνο θα φέρω. Ξεκινήσαμε να προτείνουμε και να ρωτάμε γραπτώς τη διοίκηση του κυρίου Σαραούδα και ακόμα περιμένουμε στοιχειωδώς μια γραπτή απάντηση.

Γι’ αυτό, όσον αφορά τους όρους διεξαγωγής, προτείνουμε ως ύστατη προσπάθεια θεσμικής θωράκισης του Δημοτικού Συμβουλίου, να τους επιβάλλει ο κανονισμός λειτουργίας του.

Θα παρακαλούσαμε λοιπόν να μην μας κουνούν το δάχτυλο για προτάσεις και διάλογο μόνο όταν είναι σε αδιέξοδο.

Για να υπηρετήσεις τον διάλογο και τη συνεννόηση πρέπει και να το πιστεύεις. Οχυρωμένοι πίσω από την Οικονομική Επιτροπή που τους δίνει την απόλυτη πλειοψηφία και μπορούν να διοικήσουν απρόσκοπτα, θυμούνται πού και πού και το Δημοτικό Συμβούλιο. Όλα στον βωμό της σκοπιμότητας, ποντάροντας στο ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών δεν είναι ενημερωμένο.

Ήδη με οποιοδήποτε πρόσφορο μέσο η ενημέρωση των πολιτών ξεκίνησε και θα είναι συνεχής. Περιμένουμε τους πολίτες της Μεταμόρφωσης στα γραφεία μας για να μας θέσουν ερωτήσεις και προτάσεις. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τη Μεταμόρφωση!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet