Καταγγελία Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση για trols του διαδικτύου και ψέματα
Πολιτική

Καταγγελία Συμμαχίας Πολιτών για τη Μεταμόρφωση για trols του διαδικτύου και ψέματα

Το τελευταίο διάστημα εξελίσσεται μια «σειρά ενεργειών στο σκοτάδι και στο παρασκήνιο» που έχουν στόχο τη Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, όπως αναφέρει η παράταξη.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για ψεύτικα προφίλ, με ονόματα και φωτογραφίες που δεν παραπέμπουν σε πραγματικά πρόσωπα, που διασπείρουν ψέματα και ανακρίβειες, «σε μια προσπάθεια να αθωώσουν την αποτυχημένη διοίκηση Καρπέτα και να στρέψουν την προσοχή μακριά από τα οικονομικά “κατορθώματα” που έκανε, αλλά και από αυτά που τη σταματήσαμε και δεν έκανε». 

«Δεν έχουν τα επιχειρήματα, ούτε τα κότσια να αντιπαρατεθούν μαζί μας δημόσια, με οποιαδήποτε ιδιότητα, εντός του Δημοτικού Συμβουλίου και χρησιμοποιούν το σκοτάδι, στη λογική “πες -πες κάτι μένει”. Επιχειρούν να ξεπλύνουν την απαράδεκτη θητεία της προηγούμενης διοίκησης» συνεχίζει η ίδια ανακοίνωση, καταλήγοντας:

«Όσες βρώμικες μεθόδους και να επιλέξουν κάποιοι, οι μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν. Το δημοτικό ταμείο -όσο εξαρτάται από τη Συμμαχία Πολιτών- θα παραμείνει κλειστό για τους πονηρούς. Έφτασε η ώρα οι υπαίτιοι να πληρώσουν για τη βλάβη που έχουν προξενήσει στον Δήμο της Μεταμόρφωσης». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet