Ο Γ. Δελής ευχαριστεί όσους σπεύδουν να πλαισιώσουν την παράταξη Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη
Πολιτική

Ο Γ. Δελής ευχαριστεί όσους σπεύδουν να πλαισιώσουν την παράταξη Μεταμόρφωση Πράσινη Πόλη

Τους «φίλους και φίλες συνδημότες που αγκαλιάζουν την παράταξη μας και προσχωρούν σε αυτήν» ευχαριστεί ο επικεφαλής της Γιάννης Δελής.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Δελής αναφέρει:

Καθημερινά λαμβάνουμε μηνύματα και κάνουμε συναντήσεις με πολίτες με σκοπό να ακούσουμε και με τον δικό μας τρόπο να βοηθήσουμε, στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που απασχολούν την Μεταμόρφωση. Η μεγάλη απήχηση της Πράσινης Πόλης προέρχεται ιδιαίτερα στο ότι όσοι προσχωρούν και θα συνεχίσουν να έρχονται δεν είναι επαγγελματίες πολιτικοί, αλλά απλοί καθημερινοί άνθρωποι της γειτονιάς σας, που θα τους συναντάτε και ξέρουν πολύ καλύτερα και ζουν κάθε ημέρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας. Με κάποιους έχουμε διαφορετικό πολιτικό σκεπτικό σε εθνικές εκλογές, αλλά μας ενώνει η Μεταμόρφωση.

Χαίρομαι κυρίως γιατί με τους περισσότερους έχουμε κοινά στοιχεία, έχουμε μεγαλώσει μαζί, έχουμε πορευτεί μαζί σε κοινούς αγώνες από τα φοιτητικά μας χρόνια και φτάσαμε στο τώρα να είμαστε στην ίδια ομάδα και να δίνουμε μαζί τη μάχη για να δυναμώσουμε και να αλλάξουμε την πόλη που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, που πήγαμε σχολείο. Μαζί ζήσαμε όμορφες και δυσάρεστες στιγμές, αλλά μείναμε πάντα ενωμένοι.

Ως επικεφαλής της παράταξης αισθάνομαι πολύ τυχερός που έχω τόσους φίλους και φίλες να με περικλείουν, αλλά νιώθω μεγαλύτερη τιμή όταν μου λένε ότι ερχόμαστε για εσένα, για τον Γιάννη.

Πρόσφατα ανακοίνωσα τομεάρχες της παράταξης, όλοι ήταν προσωπική μου επιλογή για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω, και ευχαριστώ τη συντονιστική γραμματεία για την εμπιστοσύνη στις επιλογές μου.Ο κάθε τομεάρχης θα είναι ανεξάρτητος στον τομέα του και θα παρεμβαίνει όπου αυτός θεωρεί ότι πρέπει, χωρίς να παρεμποδίζεται το έργο του από κανέναν. Εγώ ως επικεφαλής και η συντονιστική γραμματεία θα είμαστε απλοί αρωγοί και στη διάθεσή τους να βοηθήσουμε στο έργο τους.

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και άλλοι τρεις τομεάρχες που θα πιάσουν άμεσα δουλειά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet