Στρ. Σαραούδας: Μας ενώνει όλους η Μεταμόρφωση
Πολιτική

Στρ. Σαραούδας: Μας ενώνει όλους η Μεταμόρφωση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Μεταμόρφωσης, την Κυριακή (23/2) το απόγευμα, στο Συνεδριακό Κέντρο.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, η βουλευτής και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Ζωή Ράπτη, η αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη και η γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Σίσσυ Γκίκα.

Παρόντες, επίσης, ήταν ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ και δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος και ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, καθώς και αντιδήμαρχοι, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αθλητισμού και Υγείας Μαργαρίτα Βάρσου και Γιάννης Κεχρής, αντίστοιχα και ο υποψήφιος βουλευτής Βόρειου Τομέα Σάκης Ιωαννίδης.

Το «παρών» έδωσαν και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, το σύνολο των αντιδημάρχων, δημοτικοί σύμβουλοι της Μεταμόρφωσης, εκπρόσωποι αθλητικών, πολιτιστικών και εξωραϊστικών συλλόγων, καθώς και πλήθος πολιτών.

Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, κατά τον χαιρετισμό του, καλωσόρισε όλους όσους «ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της γιορτής της Πόλης μας», οι οποίοι, όπως είπε, «με την παρουσία τους αποδεικνύουν ότι είναι αρωγοί στην προσπάθεια να γίνουν έργα και να γυρίσει η Μεταμόρφωση σελίδα».

Στη συνέχεια ευχήθηκε « η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από την προηγούμενη και να είμαστε υγιείς, δυνατοί και ενωμένοι. Άλλωστε, όλους μας ενώνει η Μεταμόρφωση». «Σε αυτή αφιερώνω και το κομμάτι μου. Στην περιοχή όπου μεγάλωσα και ζω», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησε συναυλία-αφιέρωμα στα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου με την Τίνα Τράκου και τον Νίκο Κρητικό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet