Σφοδρή επίθεση δημάρχου Μεταμόρφωσης σε μερίδα της μειοψηφίας
Πολιτική

Σφοδρή επίθεση δημάρχου Μεταμόρφωσης σε μερίδα της μειοψηφίας

Με βαριές εκφράσεις «στόλισε» μερίδα της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης σχετικά με τις θέσεις που έχουν εκφράσει για μείζονα θέματα της τοπικής επικαιρότητας στον Δήμο, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Επικοινωνία 94FM».

Συγκεκριμένα ο κ. Μιλτιάδης Καρπέτας κατηγόρησε μερίδα της μειοψηφίας για «αδίστακτη, τυχοδιωκτική πολιτική και ανευθυνότητα, η οποία έχει ήδη ζημιώσει τον Δήμο», αναφορικά με την αγορά οικοπέδου επί του Κηφισού, προκειμένου να στεγασθούν οι υπηρεσίες Καθαριότητας της πόλης. Μάλιστα, ο δήμαρχος έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η αγορά θα προχωρήσει κανονικά και θα αποπληρωθεί σε βάθος 15ετίας, σημειώνοντας ότι «ο χώρος είναι ιδανικός από πολλές απόψεις και πληροί όλες τις προϋποθέσεις».

Ωστόσο, σε «κακοήθεις και αθέμιτες παρεμβάσεις αντιπολιτευτικών κύκλων» απέδωσε ο κ. Καρπέτας και τον θόρυβο που έχει προκληθεί για τη συστέγαση δύο τάξεων του 2ου Λυκείου Μεταμόρφωσης στο διαδημοτικό Γυμνάσιο Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης. Ο ίδιος εμφανίστηκε καθησυχαστικός, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία του σχολείου, προθέτοντας πως έχουν πειστεί οι Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. για την κατασκευή – λειτουργία του 2ου Λυκείου, η οποία εκτίμησε ότι θα έχει ολοκληρωθεί σε 3-4 χρόνια. Όσο για το τι θα γίνει μέχρι τότε, ο κ. Καρπέτας δήλωσε: «Θα βρούμε λύση για το μεσοδιάστημα».

Τέλος, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης έκανε αναφορά και στο θέμα με τη λειτουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής σε χώρο του Δήμου Μεταμόρφωσης, για το οποίοι η διοίκησή του έχει επίσης δεχθεί τα «πυρά» της μειοψηφίας.

Ο κ. Καρπέτας σημείωσε για το ζήτημα ότι πάντοτε κινείται με φιλικότητα και στο πλαίσιο της καλής γειτονίας και ότι έχει ξεκαθαρίσει προς τον ομόλογό του, Νίκο Μπάμπαλο, ότι θα είναι σύμμαχός του σε ό,τι νόμιμο αποφασίσει. «Είπα στον δήμαρχο ότι σε ό,τι νόμιμο, θα είμαι σύμμαχός του», τόνισε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, προσθέτοντας ότι η άδεια που έχει εκδοθεί είναι για κινητό ΣΜΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet