Σ. Νάνος: Τα πρώτα δείγματα γραφής της δημοτικής αρχής Μεταμόρφωσης δεν είναι θετικά
Πολιτική

Σ. Νάνος: Τα πρώτα δείγματα γραφής της δημοτικής αρχής Μεταμόρφωσης δεν είναι θετικά

Έκκληση να κάτσει επιτέλους στο τραπέζι και να συζητήσει με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης για το καλό της πόλης απηύθυνε προς τον δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Στράτο Σαραούδα, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Πολιτεία Πολιτών, Σάββας Νάνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και την εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

«Να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι, να μας ακούσουν, να προτείνουμε και όχι να συνδιοικήσουμε», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο κ. Νάνος, ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε ότι τα πρώτα δείγματα γραφής της νέας δημοτικής αρχής δεν είναι καλά.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι μολονότι οι δημότες της Μεταμόρφωσης έστειλαν στις τελευταίες δημοτικές εκλογές σαφέστατο μήνυμα να συνεννοηθούν και να συνεργαστούν για το καλό της πόλης, εντούτοις ο δήμαρχος δεν επικοινώνησε ούτε μία φορά με τη δημοτική του παράταξη.

«Ο κ. Σαραούδας κατάφερε να φτιάξει ένα αντι-καρπετικό μπλοκ…! Δεν συνειδητοποίησαν όμως τι βάζουν στη θέση του κ. Καρπέτα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Σ. Νάνος.

Στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του, ο κ. Νάνος αναφέρθηκε ακόμα στο θέμα αγοράς των οικοπέδων, στην άκυρη τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου, στην απουσία φωτισμού από την πόλη, αλλά και στις θετικές πρωτοβουλίες της νέας διοίκησης, όπως η αποχώρησή του από τον Σύνδεσμο της Πάρνηθας (ΣΥΝΠΑ).

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σάββα Νάνου στο παρακάτω link:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet