Αυλαία ρίχνει η Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη Μεταμόρφωσης – Οι προβολές του διήμερου 24-25/9
Πολιτισμός

Αυλαία ρίχνει η Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη Μεταμόρφωσης – Οι προβολές του διήμερου 24-25/9

Αυλαία ρίχνει η Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Μεταμόρφωσης με δύο τελευταίες προβολές το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θεατράκι Αττικής Οδού (Γ. Παπανδρέου & Πλάτωνος).

Συγκεκριμένα το διήμερο θα προβληθούν οι ταινίες:

«Καρδιοκατακτητής» – Σάββατο 24/09/2022 και ώρα 20:30

  • Γαλλική Κομεντί – Διάρκεια: 90’
  • Σκηνοθεσία: Λορέν Τιράρ
  • Παίζουν: Ζαν Ντιζαρντέν, Μελανί Λοράν, Νοεμί Μερλάν

Σύνοψη: Στη Γαλλία του 1809 ο γοητευτικός λοχαγός Νεβίλ είναι έτοιμος να αρραβωνιαστεί την αφελή Πολίν, όταν τον καλούν επειγόντως στο μέτωπο. Μη λαμβάνοντας νέα του, εκείνη πέφτει σε μελαγχολία και αρρωσταίνει βαριά, ενώ αναγκάζει την αδερφή της Ελιζαμπέτ να της γράφει ψεύτικες ερωτικές επιστολές με την υπογραφή του «ηρωικού» Νεβίλ.

«Η ωραία κοιμωμένη» (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΣ) – Κυριακή 25/09/2022 και ώρα 20:30

Το κλασικό παραμύθι του Σαρλ Περώ

Σύνοψη: Μια φορά κι έναν καιρό, σ’ ένα μακρινό βασίλειο, γεννήθηκε μια μικρή πριγκίπισσα, που τη βάραινε μια φοβερή κατάρα! Η χαριτωμένη πριγκίπισσα ήταν γραφτό να τρυπηθεί με μια βελόνα και να βυθιστεί σ’ έναν ατέλειωτο ύπνο! Ευτυχώς που οι νονές τις, οι τρεις καλές νεράιδες, τη μοίραναν τη στιγμή της γέννησής της, να συναντήσει κάποτε έναν ωραίο νέο, που με το φιλί του και τη δύναμή της αγάπης του, να τη βγάλει από την αιώνια νάρκη της! Ο γοητευτικός πρίγκιπας όμως πρέπει πρώτα να βρει το θάρρος και τη γενναιότητα να αντιμετωπίσει τα διαβολικά κόλπα της παντοδύναμης Κακιάς Μάγισσας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet