Επιστρέφει από 23/6 η δράση «Μεταμόρφωση μία μουσική παρέα στην πλατεία»
Πολιτισμός

Επιστρέφει από 23/6 η δράση «Μεταμόρφωση μία μουσική παρέα στην πλατεία»

O Δήμος Μεταμόρφωσης ενημερώνει το κοινό ότι η δράση «Μεταμόρφωση μία μουσική παρέα στην πλατεία», με συναυλίες ακουστικού χαρακτήρα σε περιφερειακές πλατείες της πόλης, πριν από επιλεγμένες προβολές, ξεκινά την την Τετάρτη 23 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μία ιδιαίτερη και πρωτότυπη δράση που ξεκίνησε πέρυσι με μεγάλη επιτυχία. Φέτος επεκτείνεται και εμπλουτίζεται με περισσότερες εκδηλώσεις και νέους χώρους να προστίθενται, ενώ αποτελείται από έντεκα συναυλίες ακουστικού χαρακτήρα και φέρνει σε περιφερειακές πλατείες της πόλης, πριν από επιλεγμένες προβολές, μια νότα καλοκαιρινής δροσιάς και την ανάμνηση των εποχών που η συνάντηση γινόταν παρέα, η κουβεντούλα τραγούδι και το τραγούδι συγκίνηση.

Το πρόγραμμα εξελίσσεται από τις 23 Ιουνίου έως και τις 14 Σεπτεμβρίου και στελεχώνεται από νέους -κατά κανόνα- καλλιτέχνες της πόλης. Η δράση σχεδιάστηκε να είναι συμβατή με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα για αυτό και συμμετέχουν αποκλειστικά solo καλλιτέχνες ή μουσικά σχήματα που αποτελούνται από δύο ή τρείς μουσικούς (duetti-trio), οι οποίοι εκπροσωπούν πολλά είδη και τάσεις καλής μουσικής για όλα τα γούστα, επισημαίνει η διοίκηση.

Θα ακολουθήσουν πολύ σύντομα νέες ανακοινώσεις για τη Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη (κι εδώ πολλές εκπλήξεις), επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις και δράσεις για τα παιδιά.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πρόληψη της Covid 19, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet