Επιστρέφει η Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη Δήμου Μεταμόρφωσης
Πολιτισμός

Επιστρέφει η Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη Δήμου Μεταμόρφωσης

Πιστή στο καλοκαιρινό της ραντεβού, η Θερινή Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Μεταμόρφωσης ανοίγει και πάλι… αυλαία. Οι άνθρωποι της Λέσχης τα έχουν προετοιμάσει όλα, «με σεβασμό, θετική σκέψη, πλουραλισμό και εξωστρέφεια», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου. 

Θα γίνουν συνολικά 50 προβολές, με ελεύθερη είσοδο για όλους, ξεκινώντας από 25 Ιουνίου, με ταινίες για παιδιά (κάθε ηλικίας) και μεγάλους. Ένα πρόγραμμα που θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο. 

«Μετά την επιτυχία της δράσης “Ραντεβού στο σινεμά με τον παππού και τη γιαγιά” δεν θα μπορούσαμε να μην φροντίσουμε να συνεχιστεί και φέτος, συνεργαζόμενοι με την αντίστοιχη διεύθυνση, για τους “μεγάλους μας εφήβους”, τα μέλη των ΚΑΠΗ μας, με προγραμματισμένες ειδικές προβολές», επισημαίνει η διοίκηση.

Θα υπάρξουν και συνδυαστικές θεματικές δράσεις, όπως μικρές συναυλίες ακουστικού χαρακτήρα, παραστάσεις κουκλοθέατρου (κ.ά.), που θα πραγματοποιηθούν πριν από επιλεγμένες προβολές, ενώ μια νέα καινοτομία, που φέτος εγκαινιάζεται, αποτελεί η διεξαγωγή προβολών σε τρία νέα σημεία της πόλης, εκτός από το 1ο Δ.Σ. και το Ανοιχτό Θεατράκι Αττικής Οδού, που θα αποτελέσουν τους κύριους χώρους. Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί ειδική προβολή, με θέμα σχετικό με τα ζώα συντροφιάς, που θα συνοδευτεί από ανάλογη δράση, σε συνεργασία με την αντίστοιχη υπηρεσία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Επιλέχθηκαν ταινίες για όλα τα γούστα, πολλές εξ’ αυτών οσκαρικές, καθώς και άλλες που έχουν αποσπάσει διακρίσεις και βραβεία σε διεθνή και ελληνικά κινηματογραφικά φεστιβάλ. 

Το πρόγραμμα εκτείνεται σε τέσσερις μήνες και η διοίκηση προσβλέπει ότι θα κάνει ομορφότερες τις καλοκαιρινές νύχτες. 

Υποχρεωτική είναι η τήρηση των μέτρων για την πρόληψη της Covid-19 (όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες αρχές). 

«Ραντεβού στη μεγάλη οθόνη λοιπόν!», καταλήγει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet